7 afgørende preboarding aktiviteter

PREBOARDING GUIDE

…Konkrete tips til preboarding aktiviteter der engagerer…

Hvorfor preboarding?

Det kan være en stor mundfuld at skifte job. Der er mange forhold der ændrer sig og mange vil stå med en følelse af at være på dybt vand. Alt er nyt og det kræver tid, tilvænning og en masse energi at falde godt på plads på ens nye arbejdsplads. Derfor er det også vigtigt at hjælpe den nye medarbejder så meget som muligt allerede før første arbejdsdag. Det kan nemlig være med til at mindske tvivl, usikkerhed og eventuelle frafald og sikre, at den nye medarbejder hurtigt kommer til at føle sig værdsat, engageret og motiveret til at gøre en forskel i sit nye job.

I dag har medarbejdere mange valgmuligheder og der er i høj grad kamp om talenterne og de dygtigste medarbejdere. De er i mange tilfælde ombejlet og virksomheder arbejder derfor hårdt for at tiltrække og fastholde de dygtige medarbejdere. Det er blandet andet her preboarding kommer ind i billedet.

Hvad er preboarding?

Preboarding er perioden imellem kontraktunderskrift og første arbejdsdag. Perioden kan således være af forskellig varighed og kan for nogle virksomheder reelt set også starte allerede før kontrakten underskrives. Preboarding består af en række aktiviteter i denne periode, som tilsammen bl.a. er med til at sikre engagement, motivation, loyalitet og empowerment fra dag ét.

I denne guide

…præsenterer og guider vi dig i 7 konkrete preboarding aktiviteter, som har afgørende betydning for både engagement og produktivitet hos dine nye medarbejdere.

DOWNLOAD GUIDE

Udfyld formularen nedenfor og få direkte adgang til guiden.


Har du spørgsmål? 
Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

KONTAKT
Lotte Overgaard
Head of Business Development
Elotte.overgaard@talentech.com
T+45 60 16 98 70

Vil du opleve, hvordan Talent Onboarding kan hjælpe din virksomhed?

Book tid til en demo – helt uforpligtende!