#HRinfront #HRnextlevel

Nordens førende leverandør

af HR- og rekrutteringssystemer

Læs om vores samlede HR-platform

Professionalisme

Et tæt og professionelt samarbejde med vores kunder, skaber mening for os som leverandør af HR-løsninger. Vi tror på, at det gør en forskel altid at yde en professionel service uanset om det er salg, implementering, support eller udvikling.

Kundeforståelse og service

Det er yderst vigtigt, at vores kunder føler sig som en del af fællesskabet – samt at de møder vores forståelse for dagligdagen i HR. Du vil derfor blive mødt af forberedte, serviceminded og hjælpsomme medarbejdere, der har dig i fokus.

Menneskelige ressourcer

Vi anser vores medarbejdere som værende vores vigtigste ressource! At skabe rammerne for en virksomhed med plads til frihed, glæde og ambitioner, er vigtigt for os. Det skal både være udfordrende, sjovt og udviklende at møde på arbejde!

Innovation og nytænkning

Som leverandør af softwareløsninger er det vigtigt for os altid at være et skridt foran markedets trends samt konstant at udvikle vores løsninger. Vores DNA er, at vi er innovative og udvikler nytænkende, hvor kundernes forskellige behov skal imødekommes #HRinfront.

Talent Recruiter

Nordens førende rekrutteringssystem til store og små virksomheder i enhver branche; brugervenligt og fleksibelt

Læs mere

Talent Onboarding

Automatisering af onboardingprocessen med et ubegrænset antal opgaver; internt som eksternt

Læs mere

Talent Manager

Modulbaseret HR-management for stamdata, kompetencer og medarbejderudvikling; både for ledere og medarbejdere

Læs mere

Nordens førende

Mere end 900 virksomheder anvender vores HR-løsninger

Antal kunder
2100
Antal brugere
432500
Årlige ansøgninger
8377000

Book tid til en demo – helt uforpligtende!

Vores kunder siger følgende om HR Manager…

“Det har været en fornøjelse at samarbejde med HR Manager; de har et koncept, der bare virker hele vejen. Alt hvad vor forrige leverandør gjorde forkert gør de bare ekstra godt!”

Mette Lolk, HR Business Partner, Caverion A/S

“Det har været en glidende proces at implementeringen af systemet i vores butikker i fem lande. Ledernes erfaring er, at systemet er brugervenligt, og de arbejder i det uden problemer - selv uden uddannelse. Hurtig og god support vi sætter pris på, at det er en lille virksomhed, som vi kan føle os tætte med. De lytter altid til os. Vores mening er, at der er et stort udviklingspotentiale med HR Manager som vores leverandør.”

Maria Wiik, HR Manager, Glitter International ApS

“Som en rekrutteringsvirksomhed er vores erfaring, at Talent Recruiter er et fremragende værktøj, når der skal følges op på vores kandidater. Det er let at give feedback samt holde styr på, hvordan en rekruttering udvikler sig, fordi systemet organiserer informationer på ét sted. Hvad vi virkelig sætter pris på med HR Manager er det faktum, at de er så fleksible. De lytter virkelig til kunderne og giver feedback og justeringer hurtigt.”

Christelle Haug Dehli, Forsker, AIMS International

“Moderniseringsstyrelsen har valgt at systemunderstøtte rekrutteringsprocessen i det offentlige med henblik på at øge kvaliteten i rekrutteringsprocessen, lette den administrative opgave og forenkle overholdelse af reglerne på området. Statens eRekruttering leveres af HR Manager og deres rekrutteringsløsning HR Manager Talent Recruiter. Systemet kan beskrives som et fleksibelt standardsystem og er gennem Moderniseringsstyrelsens krav til systemet tilpasset en offentlig kontekst.”

Niels-Christian Aaen Hegelund, Fuldmægtig, Moderniseringsstyrelsen

“En fornøjelse at arbejde i et solidt og professionelt e-rekrutteringssystem. I Humantrust udfører vi vores håndværk med fokus på engagement, respekt og ansvarlighed. HR Manager leverer et dynamisk e-værktøj, der gør, at vi kan koncentrere os om vores kunder og kandidater. ”

Peter Bang Fausting, Headhunter & Partner, Humantrust A/S

“Vi har været med fra HR Managers etablering på det danske marked. HR Manager har vist sig som en lydhør, fleksibel og kompetent samarbejdspartner, som konstant fokuserer på at få optimeret rekrutteringsværktøjet, så det skaber overblik og merværdi i vores daglige rekrutteringsarbejde.”

Helle Meedom, HR Assistent, Kyocera Unimerco

“En stor tak skal lyde til HR Manager for et solidt e-rekrutteringsprogram med fokus på brugervenlighed. I Strömma Danmark er gæsternes tilfredshed og oplevelser i højsædet, og det er den samme gode service, vi har oplevet, når vi har haft brug for assistance fra HR Manager teamet.”

Lars Edvardsen, Personalekoordinator, Strömma Danmark

“Talent Recruiter giver os en række nye muligheder i forhold til vores gamle system - som for eksempel en app, der giver mulighed for at tjekke indkomne ansøgninger på smartphones, uden at man skal have computeren frem. Mange af de brugere, der har gjort brug af Talent Recruiter indtil nu, har givet os tilbagemeldinger om, at systemet er tidssvarende og meget brugervenligt.”

Anja Berlin, HR Business Partner, Nordic Sugar

“Samarbejdet med HR Manager sparer både tid og penge for Inspari på bundlinjen. Det er en lettilgængelig og strømlinet rekrutteringsproces, og efter en ganske kort introduktion til systemet er man selvkørende.”

Elisabeth Kolind, HR Business Partner, Inspari

“Skønt at have alle kandidater samlet ét sted – og dejligt effektivt!”

Karin Dupont, Rekrutteringskonsulent, DSB

“Jeg er ikke nogen it-haj. Tværtimod. Men på mig virker systemet utroligt logisk og brugervenligt, og det samme siger vores 100 ledere, som også alle anvender systemet i et eller andet omfang. Jeg er normalt ikke let at forføre, men det er jeg blevet af dette system - på den gode måde - og så synes jeg også, at den tekniske support, vi oplever, reagerer lynhurtigt og altid er meget løsningsorienteret.”

Lasse Jansen, Skandinavisk Rekrutteringschef, Lyreco

“Vi implementerede HR Manager Talent Recruiter hos AIBEL i maj 2008 og anvender systemet på alle vores lokationer, både i Norge og andre steder i verden. Vores erfaring er, at systemet er brugervenligt og let at lære for både vore professionelle HR-konsulenter samt for vores ledere. Vi får hurtig feedback og stor støtte, når vi har brug for det. Siden vi begyndte at bruge HR Manager Talent Recruiter, har vi rekrutteret 1.000 nye medarbejdere på verdensplan gennem systemet.”

Hanne Ottesen, HR Manager Rekruttering, AIBEL AS

“Vi besluttede i 2010 at skifte til Talent Recruiter, og fra første dag fungerede samarbejdet helt fantastisk. Jeg tror, at grunden til, at vi hurtigt var oppe at køre med det nye system uden særlige udfordringer skyldtes, at HR Manager ikke lovede mere end, hvad de kunne holde. Og det er meget afgørende for om et it-system får succes eller ej.”

Dorte de Paoli, HR Partner, Alm. Brand Forsikring A/S

“Talent Recruiter fungerer som et godt og nyttigt redskab i forbindelse med rekruttering af mange medarbejdere. Systemet har lettet rekrutteringsprocesserne i Fjord Line Danmark A/S, og vi bruger det samtidig til håndtering af personlighedstest af vores kandidater. Talent Recruiter er på alle måder et godt rekrutteringsværkstøj.”

Lene Byskov Kristiansen, HR Assistent, Fjord Line Danmark

“Vi valgte at skifte over til HR Manager Talent Recuiter, fordi det er brugervenligt, driftssikkert og har et omkostningsniveau, der passer til vort behov. HR Manager yder rigtig god support og er altid hurtig til at reagere på vore henvendelser.”

Jens Ove Rossen, Personalekonsulent, Aabenraa Kommune

“Vi er glade for, at benytte systemet HR Manager Talent Recruiter i vores daglige arbejde. Det skaber overblik over rekrutteringsprocessen og samler al information fra de forskellige opgaver et sted, hvilket i høj grad letter arbejdsgangene. Samtidig møder vi et serviceminded supportteam, som sætter sig ind i de problemstillinger, der opstår og hurtigt finder en løsning.”

Morten Ballisager, Direktør, Konsulenthuset ballisager A/S

“HR Manager Talent Recruiter har fra første kontakt ydet yderst professionel service. Vi har altid fået god og hurtig service ved vores henvendelser, selv i pressede situationer hvor tidsfristen har været kort. Det er altafgørende for os, at vi har en rekrutteringsløsning, som er brugervenlig og tilgængelig. Vores forventninger til HR Manager var tidsbesparelse, brugertilfredshed, minimal administration/drift for administratoren, hvilket HR Manager lever fuldt op til.”

Marie-Louise Simonsen, HR Konsulent, Copenhagen Business Academy

“Det har været en fordel for os at arbejde i HR Manager, da det var muligt at arbejde decentraliseret med rekrutteringer i kommunen. Vi har mange afdelingsledere, der selv opretter stillinger og behandler ansøgninger uden, at vi skal involveres. Mulighed for at stille målrettet screeningsspørgsmål til kandidaten inden en samtale betyder utroligt meget i forhold til udvælgelsesprocessen. Systemet medvirker til optimering af vores rekrutteringsprocesser, og vi er glade for samarbejdet med HR Manager og det løbende arbejde med udvikling og forbedringer af systemet”

Susan Nielsen, Personalefuldmægtig, Vallensbæk Kommune

“Hos Amnesty International sidder vi med mange forskellige opgaver, så derfor er et velfungerende rekrutteringssystem yderst vigtigt. Vi kommer fra en anden udbyder, som vi egentlig var glade for, men vi valgte alligevel at skifte over til HR Manager grundet brugervenlighed og fleksibilitet. Det fortryder vi helt klart ikke. Det har været en super implementering, og vi oplever samtidigt en spot-on service, når vi ringer ind til supporten, som betyder, at vi kan fokusere på vores primære opgaver.”

Elisabeth Rasmussen, HR-Chef, Amnesty International

“Med implementering af Talent Recruiter og Talent Manager, har vi fundet en samarbejdspartner, der har været nærværende og lydhør over for vores behov, og som kontinuerligt videreudvikler på deres produkter, så vi har et system, der er nutidigt. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med medarbejderne fra HR Manager Talent Solutions, som er passionerede og professionelle hele vejen igennem.”

Anders Mærsk, HR Manager, Albatros Travel

Sidste nyt

Læs flere nyheder