Sommeren 2018 er nu ved at være veloverstået, og vi nærmer os efteråret og vinteren.

Ifølge den seneste HR-brancherapport, ”HR Tech” som er udarbejdet af Supana er HR Manager Talent Solutions kåret som ’Bedste HR-system leverandør 2018’.

”Hvis man fokuserer på størst tilfredshed hos kunderne, blandt 389 af Danmarks største danske virksomheder, er HR Manager Talent Solutions Danmarks bedste HR system Leverandør 2018.”

Kåringen giver anledning til at se tilbage på, hvordan vi startede.

Det startede med et behov:

Stifterne Lars Christian Ringdal og Oddbjørn Elgstøen ejede tilbage i 2003 et headhunterfirma og synes, at der manglede brugervenlige HR-software løsninger til at understøtte deres processer. Derfor besluttede de sig for at udvikle unikke løsninger til HR- og rekrutteringsbranchen med visionen om at blive ’Nordens ledende HR leverandør’.

Brugerne i fokus:

Systemerne skulle udvikles med brugeren i fokus – og at de skulle skabe værdi for flere end HR, som f.eks. ledere, medarbejdere, rekrutteringsbureauer og andre relevante brugere i virksomhederne. Derved blev brugervenlighed og fleksibilitet fundamentet for udviklingen.

Løsningen skulle udvikles i takt med kunderne og markedet, hvorfor formen blev en cloudbaseret løsning, hvor alle kunder kan få gavn af nye funktionaliteter. Gennem 15 år har vi nu udviklet løsningen baseret på kunders ønsker og behov, og med vores kunder er vi stærke – og vi sætter pris på samarbejdet med dem.

”Vi har fundet en troværdig samarbejdspartner, som brænder for at skabe et moderne og brugervenlig HR-system, hvor vi kan få simplificeret vores HR-processer, leve op til persondataforordningen og samtidig få et hurtigt visuelt overblik over vores medarbejderdata”

Anders Mærsk, HR Manager, Albatros Travel

 

Bedste HR-system leverandør

Vi er selvfølgelig meget begejstrede for, at vi kan kalde os den bedste HR-system leverandør. Samtidigt er vi markedsledere inden for HR-software.

ProIntel har ringet til Danmarks 384 største virksomheder og udført en undersøgelse. Her vandt vi en 1. plads sammenlignet med andre HR-system-leverandører…  Det betyder for os, at vi gør en forskel for HR-universet samt at vi har udviklet en platform, der skaber værdi for vores kunder.

Fra et iværksætterfirma …

Da HR Manager startede tilbage fra 15 år siden, indgik de første virksomheder en aftale med os, og de har været med os lige siden, hvilket vi er taknemmelige for.

Vi har udviklet vores samlede HR-platform og vækstet så hurtigt, at det har været svært at følge med vores vækst. Derfor har 2018 været et vigtigt år for os indtil videre. Vi har fået ny CTO, ny Support & Operations Manager og ny Key Account Manager. Samtidigt er vores CCO flyttet til Oslo for at strømline kommunikations-, salgs og marketingstiltag på tværs af vores landegrænser.

Ledergruppen

I dag består ledergruppen af fire drivkræfter i HR Manager. Lars Chr. Ringdal, CEO (øverst til højre), Oddbjørn Elgstøen, CMO (øverst til venstre), Julie Maja Nielsen som Nordic CCO (nederst til højre) og Nikolaj Petersen som Country Manager i Danmark (nederst til venstre).

Til sammen udgør de et stærk team, der skal sikre fremgang, professionalisme og stabilitet sammen med hele teamet i HR Manager.

Vi vil fortsat tilbyde en samlet brugervenlig HR-platform, der gør en forskel for HR universet. Vi vil samtidigt koncentrere os om at udleve vores hashtag #HRinfront i både strategi, udvikling og daglige arbejdsrutiner.

Vi glæder os til resten af 2018, og vi ser frem til 2019 sammen med dig!

Facts om HR Manager

Nordens førende leverandør af HR-software
Hovedkontor i Oslo (med egen udviklingsafdeling)
Kontorer i Danmark, Norge og Sverige
Afdelinger: Salg, support, implementering og udvikling
Antal ansatte d.d. er 54

Facts om vores kunder

900 kunder mellem 10-20.000 ansatte
Kunder i alle brancher; privat som offentlig
Brugere i mere end 50 lande

Facts om vores samlede HR-platform

Løsningen:
Anvendes som en samlet HR-platform eller hver for sig:
Talent Recruiter (rekrutteringssystem)
Talent Onboarding (onboardingsværktøj)
Talent Manager (HR-management)

Cloudbaseret HR-platform
System sprog: 21+ (dk, no, se, eng, fi, es, po, de, fr mfl.)
Antal ansøgninger om året: 4.000.000
Antal nye HR-brugere om året: 36.500
Udviklet med Microsoft-teknologi
GDPR-compliant: JA