BKI Foods A/S skaber helhed i sine HR-processer med én samlet HR-platform

BKI er et 100% danskejet og -drevet kaffefirma, som siden 1960 har leveret kaffe til de danske forbrugere. I dag har BKI også en stærkt voksende eksport. BKI er en af de største kaffeleverandører på markedet med produktion i Danmark og salg til hele detail- og Foodservice-sektoren. Udover kaffe forhandler BKI også andre specialiteter til specialhandlen.

Læs mere om BKI her.

Medarbejdere

220

Nødvendigt med bedre overblik, mere sikkerhed og helhed i HR-processerne

BKI Foods havde forinden samarbejdet med HR Manager by Talentech et standalone rekrutteringssystem. I takt med sin vækst fik BKI imidlertid behov for mere kompleksitet og et samlet system, som effektivt kunne assistere HR, så den administrative byrde kunne reduceres og flere opgaver løses sikkert og direkte i systemet. Der var generelt et behov for bedre overblik, mere datasikkerhed og en helhed i HR-processerne. Det var således startskuddet til en 360 graders professionalisering af både HR-software og -processer.

Hele dokumentationsdelen var afgørende at få optimeret. Vi havde brug for at samle alle HR-processer, så vi kunne få skabt helhed og godt overblik over processerne. Samtidig var det vigtigt, at alt var GDPR-compliant, så hverken HR eller ledere, skulle bekymre sig om den del fremover.

Steen Kampmann Johansen
HR Manager, BKI Foods A/S

Digital håndtering af medarbejderdata, MUS-samtaler og kompetencestyring ét sted

Særligt behovet for at håndtere stamdata, online MUS-samtaler og kompetencestyring var afgørende for den HR-softwareoptimering, som BKI for alvor fik sat i gang, da samarbejdet med HR Manager by Talentech startede.

Det var vigtigt, at vores nye HR-platform gjorde det muligt at håndtere alt digitalt. Samtidig skulle det være enkelt at skalere løsningen i takt med vores behov. Helheden og potentialet i HR-platformen var, med andre ord, meget afgørende for vores valg af HR-platform. Og derfor faldt valget på HR Manager by Talentech.

Steen Kampmann Johansen
HR Manager, BKI Foods A/S

Sømløse data-flow, samarbejde og automatisering af HR-processer

Med BKIs nye HR-platform er der flere tydelige resultater, som har stor og mærkbar værdi for BKIs HR-processer:

BKI kan i dag:

  • Styre alle processer ét sted med sømløse data-flow på tværs af systemerne, hvilket gør HRs arbejde nemmere.
  • Samarbejde mere effektivt om rekrutteringer, idet det er nemt for involverede personer at tilgå, læse og rangere kandidater, hvilket optimerer processerne.
  • Lave gode onboarding opgavelister, som automatisk sender remindere ud til de enkelte opgaveansvarlige. Det sikrer fremdrift og at opgaver løses til tiden og af de rette personer.
Dét at data strømmer gnidningsfrit mellem systemerne i platformen, sparer os for en masse administrativt og tidskrævende arbejde. Samarbejdet om rekrutteringer er også blevet meget nemmere og med mulighed for at automatisere onboarding-processer, kan vi sikre, at vi når i mål hver gang.

Steen Kampmann Johansen
HR Manager, BKI Foods A/S

HR-platform som digital HR-assistent

Med sin nye HR-platform har BKI fået effektiviseret sine HR-processer mærkbart. Det er blandt andet med til at frigøre tid og ressourcer til andre HR-opgaver.

Med vores HR-platform kan man sige, at jeg har fået min egen digitale HR-assistent. Det giver mig i højere grad mulighed for at bruge tiden rigtigt og det er meget værdifuldt for mig som HR-ansvarlig.

Steen Kampmann Johansen
HR Manager, BKI Foods A/S

Derfor valgte BKI HR Manager by Talentech som leverandør og samarbejdspartner

Noget af det som var mest afgørende for BKI, og som derfor var udslagsgivende i udvælgelsesprocessen, var leverandørsikkerhed, -potentiale og -troværdighed.

Leverandørsikkerhed
Det var vigtigt for BKI, at leverandøren kunne levere en GDPR compliant og gennemprøvet løsning, som også kom med god og lettilgængelig kundeservice og support.

Leverandørpotentiale
Det var tilsvarende vigtigt, at leverandørens produktudbud gav mulighed for at skalere løsningen i takt med BKIs udvikling.

Leverandørtroværdighed
Sidst men ikke mindst, var det afgørende, at BKIs nye leverandør var troværdig med mange års erfaring og et stærkt referencekartotek.    

Sikkerhed, support og helheden i platformen var vigtige elementer for potentialet og fremtidssikringen af vores nye løsning. Det betød også noget, at HR Manager by Talentech havde adskillige kunder i butikken, som vi nemt kunne spejle os i.

Steen Kampmann Johansen
HR Manager, BKI Foods A/S

Har du spørgsmål? 
Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

KONTAKT
Lotte Overgaard
Head of Business Development
Elotte.overgaard@talentech.com
T+45 60 16 98 70

Vil du høre mere om vores løsninger og opleve hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Book tid til en demo – helt uforpligtende!