Det perfekte match

10. oktober 2013

Man bør analysere markedet grundigt, før man træffer sit valg om en fremtidig samarbejdspartner.
Hos TDC har de valgt at bruge et system fra HR Manager kaldet Talent Recruiter – årsagen er, at de har kunnet få en skræddersyet løsning, der netop opfylder deres behov i en given rekrutteringsproces.
»For os er det helt afgørende, at vi har et af de allerbedste værktøjer på markedet. Vi var i 2010 ude i en omfattende udbudsrunde og valget faldt på Talent Recruiter, da modulerne kan sammensættes således, at vi får opfyldt vores behov. Eksempelvis havde vi brug for et system, der kunne integreres i vores eksisterende system. Vi har et stort organisationshierarki, der skulle passe ind i rekrutteringssystemet, og den opgave har HR Manager været rigtig gode til at løse. I dag ”fodrer” vores HR System (PeopleSoft), automatisk HR Manager med virksomhedsstrukturen, så vi ikke skal taste en leder ind manuelt hver gang, vi har en rekrutteringsopgave. Det gør blandt andet, at vi sparer en masse tid,« siger Sussie Munch, HR konsulent i TDC.

Spreder sig som ringe i vandet

I dag slår TDC ca. 300 jobopslag op om året, og tallet er støt stigende. Flere og flere af datterselskaberne bruger nu Talent Recruiter, og det går fint med at få flere nye brugere på.
“Man kan godt sige, at vi har haft stor succes med at integrere flere af vores datterselskaber i systemet. Systemet er heldigvis meget brugervenligt, og det gør, at man hurtigt kan sætte sig ind i det. Det er helt klart min opfattelse, at brugerne er meget tilfredse, og at processen er blevet langt mere strømlinet end tidligere,” fortæller Sussie Munch.

Meget fleksibelt system

I forbindelse med valg af system er det afgørende for TDC, at man hurtigt kan foretage tilpasninger, og at man har et godt samarbejde med udbyderen – ikke mindst tidligt i udviklingsfasen, så resultatet bliver som ønsket.
“Vi lever i dag i en dynamisk verden, og det betyder, at vi løbende har behov for justeringer – også nogle der skal gå hurtigt. Da akutpakken eksempelvis blev vedtaget, skulle vi ind og tilføje noget til systemet, og det gik hurtigt og effektivt,« siger Sussie Munch, og tilføjer: »Vi har et rigtig godt samarbejde med HR Manager – også i udviklingsfasen, og det, tror jeg, er vigtigt for, hvorvidt et IT system har succes”.

Fakta om TDC
  • TDC A/S eller TDC Group er en dansk telekommunikationsvirksomhed med rødder tilbage til 1879.
  • I dag er TDC Danmarks største teleselskab med ca. 8,9 millioner kundeforhold inden for telefoni, bredbånd og tv