Et spændende eventyr for HR Manager

HR tech vækster

Vi oplever, at HR Tech markedet bevæger sig enormt hurtigt. Derfor begyndte vi at se på hvilke former for samarbejde der ville bidrage til at løse de udfordringer, som HR-professionelle sidder med til daglig. Dermed startede det spændende eventyr!

Der er rift om talenterne, hvilket kræver gode HR Tech løsninger, som kan bidrage til optimering af talentrekruttering og –udvikling. Derfor  kom et nordisk 2019-fokus på tale.

GDPR har også medført, at der fra december af og fremover er blevet og vil blive implementeret mange digitale HR-løsninger på tværs af hele Norden – med virksomheders ønske om, at der skal styr på opbevaring af stamdata, dokumenter mm.

Vi så også, at flere og flere ønsker at implementere de bedste systemer (best of breed løsninger) inden for et givent specialistområde; i samspil med synkronisering af data via åbne API’er.

– Vi vil gøre en forskel for HR! 

Første skridt mod at blive Nordens førende HR tech leverandør

I december blev det annonceret at HR Manager og Webcruiter ikke længere ville være enkeltstående selskaber. Begge firmaer havde nemlig fået den fantastiske mulighed at blive opkøbt af kapitalfonden Verdane.

Verdane har en vision omkring fremdrift, udvikling og vækst på HR-Tech markedet, som deles af både HR Manager og Webcruiter. Sammen vil vi tilbyde de bedste platforme inden for talentrekruttering og -udvikling, både i den private og offentlige sektor. Verdane kommer, udover kapital, med en masse erfaring omkring drift og vækst. 

HR Manager og Webcruiter er blevet introduceret for hinandens styrker, så nu kan alle medarbejdere mærke hvordan vores kompetencespektrum er blevet udvidet. Begge selskabers løsninger vil fortsat blive udviklet, men nu har vi muligheden for at lære af hinandens styrker, og derved tilbyde de absolut bedste løsninger i Norden.

Fra venstre er Johnny Rindahl fra Verdane, Lars Chr. Ringdal fra HR Manager, Joakim Kjemperud fra Verdane og Fredrik Mæhlum fra Webcruiter.

Familien står nu stærkere! 

Det er nu 6 måneder siden at HR Manager og Webcruiter blev lagt under samme tag, med ét fælles mål. Netop at være Nordens førende leverandør af software til talentrekruttering og -udvikling. ReachMee er den største leverandør inden for rekrutteringssystemer i Sverige, hvilket betyder de ville en oplagt kandidat som tilføjelse den nyopstartede familie af selskaber.

Derfor blev ReachMee også en del af det spændende eventyr og selskabet består nu af HR Manager, Webcruiter og ReachMee. Dette giver os endnu mere erfaring vi kan gøre brug af, endnu flere dygtige konsulenter til at hjælpe vores fantastiske kunder og sidst men ikke mindst, flere kræfter til udviklingsafdelingerne. Vi har altså i dag muligheden for at udvikle mere effektivt og innovativt, end vi nogensinde har gjort før.

“Vi er glade for at ReachMee kommer med os på vores vækstrejse. Sammen har vi et solide teknologiske kompetencer og kundskaber, ift. HR-arbejde og -processer. Det giver os et fantastisk udgangspunkt for at udvikle nye og ledende HR-løsninger på én samlet platform. Vi ser frem til at tilbyde denne brede portefølje af kvalitetsløsninger til vores nuværende og nye kunder i hele Norden”
– Lars Christian Ringdal, adm. direktør i HR Manager/Webcruiter.

“I dag leverer vi softwareløsninger til effektivisering af rekrutteringsprocesser med høj kvalitet, til over 700 kunder i Norge, Sverige og Finland. Ved at gå sammen med HR Manager og Webcruiter, kan vi nu tilbyde et større udvalg af komplimentære produkter og dermed dele erfaring mm. Dette vil i sidste ende gavne de kunder, som ønsker helhedsløsninger og erfarne udbydere til at blive en attraktiv arbejdsgiver.”
– Nils Bergman, adm. direktør i ReachMee.

Familien bliver endnu stærkere inden for onboarding

Kort tid efter ReachMee blev en del af det spændende eventyr, blev den europæiske onboarding-udbyder Talmundo også en del af familien, hvilket betyder vi nu er 4 stærke HR-systemudbydere, som kan dele erfaring, ressourcer og i sidste ende gavne vores kunder endnu mere end vi førhen har gjort.

Talmundos software mixer best practice fra HR med kundekulturen, for at sikre en perfekt onboarding-oplevelse for kandidaterne, såvel som HR-personalets brug. Løsningen vil hjælpe selskaber med at onboarde hurtigere, integrere flere elementer, såvel som afhjælpe en masse processer for HR-afdelinger. Dette er især for de HR-professionelle som arbejder med mål i tal, f.eks. medarbejderengagement, produktivitet og ansættelsestiden. Talmundos løsning er det perfekte match for dem som ønsker en meningsfyldt onboarding.

Vil du være en del af rejsen?

Book tid til en demo – helt uforpligtende!