#HRtech #HRinfront

Connect the best of breed

Få indsigt i hvordan ‘best of breed’ kan connectes og skabe optimal værdi
via et fuldt integreret system-univers
Tilmeld dig

I dag befinder vi os i en verden fyldt med software-løsninger; både best of breed og full-suite. Men hvad skaber bedst værdi for dig og din virksomhed?

“Skal jeg vælge én samlet og kompleks løsning, der kan det hele på én gang? Eller skal jeg vælge “Connect best of breed”; altså integrere de bedste løsninger inden for hvert af deres område?”

I takt med den digitale udvikling og den nye EU Persondataforordning er mange virksomheder ude at undersøge nye løsninger, der kan understøtte compliance-processen og optimere de daglige arbejdsprocesser. Men hvad er der egentlig af muligheder – og hvilke systemer skal jeg vælge at anvende i fremtiden?

Da vi godt ved, at det kan være svært at overskue de mange muligheder, der findes, har vi derfor samlet 8 af vores samarbejdspartnere, som alle vil komme med deres bud på, hvordan de kan skabe værdi for dig!

Formålet med eventet er, at vi gerne vil vise dig, hvordan du med ét HR-system kan forbinde dine andre løsninger via integrationer. Samtidigt vil vi vise dig spændende digitale og moderne ‘best of breed’ løsninger. Uanset om du arbejder med HR, onboarding/træning, workforce management, løn, GDPR, rekruttering, compensation & benefits, økonomi eller andet – og uanset om du gerne vil se på én eller flere af partnerne, så er du mere end velkommen!

Praktiske informationer:

Sted: Politikens hus i Pressen, Rådhuspladsen 37, 1550 København
Dato: Onsdag den 18-04-18
Tidsramme: Kl. 13:00-19:30
Ved parkering henvises der til Q-Park Nørreport eller Q-Park Industriens Hus.

Der er begrænset antal pladser.
Det er gratis at deltage, men det koster 500 kr. ved no-show.

Tilmeld dig

Arrangør: HR Manager (samlet HR-platform)
Hoved sponsor: Politikens Hus (digital jobannoncering)
Partnere: Quinyx (Workforce Management), Learningbank (digital læring), GAIS (digital arbejdslyst Index), ConnectMyApps (digitale integrationer), Penneo (digital signatur), Benify (compensation & benefits), Lessor/Amesto (løn)

Del eventet