Få overblik over dine HR-data

Få overblik over dine HR-data

– En HR-professionels stærkeste kort

Med et godt overblik over din virksomheds HR-data kan du som HR-professionel optimere dit eget arbejde på en lang række områder og samtidig sikre, at du rapporterer og beslutter på et oplyst grundlag.

For at få et godt overblik, er det helt centralt at samle alle HR-data og dokumenter. Ved at samle alle data kan du opbevare alle dine data og dokumenter ét sted. Det er desuden med til at sikre dine data, så du kan kontrollere dataadgange og overholdelse af GDPR.

Med et godt overblik kan du spare både tid og ressourcer, som du til gengæld kan bruge på andre vigtige opgaver for HR. Hertil er et talent management system et effektivt værktøj.

 

>> Hvad får du konkret ud af at samle og skabe overblik over dine HR-data?

 

Du sparer tid og ressourcer

Med et godt overblik over dine HR-data, kan du arbejde mere effektivt og bedre analysere og udnytte data til at træffe oplyste beslutninger. Når du samler dine data, kan du styre alle dine HR-processer ét sted og samtidig få sømløse data-flow, hvilket sparer dig for meget tid. Når alt er samlet og giver overblik bliver det også nemmere at samarbejde om HR-opgaver og sikre god opfølgning. Det sparer dig også for tid og kan være med til at frigøre ressourcer.

BKI Foods har fået effektiviseret sine HR-processer mærkbart ved at samle alt ét sted. Det har frigjort både tid og ressourcer til andre opgaver i HR.


Med vores HR-platform kan man sige, at jeg har fået min egen digitale HR-assistent. Det giver mig i højere grad mulighed for at bruge tiden rigtigt og det er meget værdifuldt for mig som HR-ansvarlig.

Steen Kampmann Johansen
HR Manager, BKI Foods A/S

 


 

Du sikrer helhed og kan rapportere effektivt på HR-data og -indsatser

Når du samler data og får et godt overblik over dine medarbejderdata kan du bedre analysere de samlede datasæt og trække værdifulde HR-rapporter, som kan bruges til at afrapportere på indsatser og vise, hvor I som virksomhed er på vej hen. Med et godt dataoverblik er det således nemmere for dig som HR-professionel at synliggøre virksomhedens HR-indsatser.


Vi havde brug for at samle alle HR-processer, så vi kunne få skabt helhed og godt overblik over processerne.

Steen Kampmann Johansen
HR Manager, BKI Foods A/S

 


 

Du får bedre overblik over HR KPIer og organisationsstruktur

Når du har et samlet og solidt overblik over dine HR-data, vil du også bedre kunne sikre overblik over dine HR KPIer og organisationsstruktur. Dermed vil det også blive nemmere at synliggøre indsatser, ansvarsområder og nøglepersoner samt sikre handling på vigtige områder, som både du og ledelsen kan forholde sig til. På den måde kan du som HR-professionel bedre holde fokus på målopnåelse, som er i tråd med de mål, virksomheden har sat.

Vidste du?

HR analytics giver indsigt i organisations- og medarbejderudvikling, som hjælper ledelsen med at træffe beslutninger – hele 77% af topledere anser HR analytics for en topprioritet. 

Deloitte/human-capital-trends/2016/

Vil du vide mere om, hvordan du får et godt overblik over dine HR-data?
>>> BOOK EN DEMO af HR-systemet, Talent Manager, og oplev hvor smart det kan gøres.

KONTAKT
Lotte Overgaard
Head of Business Development
Elotte.overgaard@talentech.com
T+45 60 16 98 70

Vil du opleve, hvordan Talent Manager kan hjælpe din virksomhed?

Book tid til en demo – helt uforpligtende!