Første halvår af 2018

Det første halve år af 2018 er nu veloverstået, og vi vil med stor glæde byde velkommen til de 90 nye virksomheder, som har indgået et samarbejde med os her i HR Manager… Det er rekord i vores tid – og vi sætter pris på, at vi kan lære så mange nye virksomheder at kende og forbedre deres employer branding.

Hvilke selskaber er blevet en del af folden? 

Disse 90 virksomheder har hovedsæde i både Danmark, Norge og Sverige, hvor flere af virksomhederne har kontorer i hele verden.

Her implementerer vi oftest lokalt i landene, hvor vi også bidrager til udruldning af vores systemer, som medfører, at vi besøger flere andre lande/datterselskaber. Her afholder vi workshops for både HR og ledere over flere dage.

Tilmed befinder de 90 nye kunder sig i alle typer af brancher:

Uddannelse, Byg & Anlæg, Transport, Detail & Service, Produktion, Sikkerhed, Konsulent, Oplevelser, Energy og flere.

Implementeringen i HR Manager

Vores implementeringskonsulenter er både uddannet inden for it-tech og forandringsledelse, og de arbejder effektivt og rejser en del rundt.

Nu er 50 af de nye kunder allerede implementeret og live med vores systemer, både Talent Recruiter, Talent Onboarding og Talent Manager. Vi knytter bånd til vores kunder, lærer dem at kende og bidrager med al vores erfaring, som vi har gennem 15 år.

Et godt samarbejde er vigtigt for os:

Hver enkelt kunde betyder utroligt meget for os; store som små, lokalt som nordisk, så derfor et stort velkommen til:

Employer Branding ved vi er vigtigt for alle vores kunder, da det er her, at kandidaten oftest møder virksomheden første gang.

Vi skræddersyer altid annoncer og ansøgningsskema, så det matcher med din employer branding strategi.

Vi tilbyder masser af muligheder med farver, fonte, videoer, Google Maps, info til kontaktperson, deling til SoMe og meget mere, men vigtigst af alt skal det sende et signal om, hvem I er som virksomhed. Her kan du se, hvordan forskellige annoncer kan se ud: