#HRinfront | Din førende HR-leverandør

I HR Manager består en stor del af vores hverdag i at yde en service, som mange af vores kunder specifikt efterspøger – og sætter pris på. Som vores nye hashtag ligger op til; #HRinfront, så løber vi altid stærkt for at være på forkant med de nyeste tiltag og features. Det er også en af de vigtige elementer, som medfører, at HR-medarbejdere får et langt bedre overblik, når der skal administreres data og processer i deres virksomhed.

”Hos os anses vores kunder altid som værende et samarbejde, hvilket betyder, at vores fineste opgave er at værne om vores stærke og professionelle samarbejde med kunderne. Dette samarbejde udvikles konstant, så vi fortsat kan tilbyde de mest brugervenlige og fleksible HR-værktøjer på markedet. Vores DNA har altid været, at vi ikke blot tilpasser vores systemer til nye trends, men at vi også skaber trends. Vi har ledt efter noget særligt, som beskriver vores mindset som leverandør, og i den forbindelse startede vi et nyt hashtag, der matcher os; #HRinfront”

Julie Maja Nielsen, Nordic Chief Business Development Officer, HR Manager

 

Alle kunder får gavn af nye features

De virksomheder der anvender enten Talent Recruiter, Talent Onboarding eller Talent Manager; eller hele HR-platformen er både store og små virksomheder i alle brancher. Nogle kunder har ingen ønsker, nogle har få ønsker og nogle har mange specifikke forespørgsler. Uanset tager vi alle ønsker seriøse og finder frem til, hvor forespørgslen er størst.

Når vores kunders forespørgsler ikke allerede er en del af vores funktionaliteter, arbejder vi for at imødekomme disse, hvilket i dag har givet os nogle yderst eftertragtede og fleksible systemer. Vi tilbyder nemlig vores udvikling til alle brugere, så alle får gavn af de smarte nye features.

 


”Vi har gennem de år, jeg har arbejdet i HR Manager fået mange henvendelser til smarte features. Vi har taget størstedelen til os, fordi det skaber værdi for vores systemer – og fordi vi ønsker at være en fleksibel leverandør. Vi ved, hvor vigtigt det er at blive hørt. Vores måde at udvikle på værdsættes af vores kunder, og vi får derfor dagligt meldinger fra vores kunder om deres positive oplevelser med vores implementering og support.”

Julie Maja Nielsen, Nordic Chief Business Development Officer, HR Manager

Når der skal varetages opgaver som rekruttering, onboarding eller anden generel håndtering og udvikling af medarbejdere, har vores kunder brug for brugervenlighed kombineret med fleksibilitet.
I forbindelse med den teknologiske udvikling og en stigende efterspørgsel efter mobilitet, udviklede vi bl.a. allerede en app i 2014 til alle vores brugere. Denne rekrutteringsapp har til formål, at alle nemt og hurtigt kan administrere kandidater, uanset om de er på farten eller derhjemme på sofaen. Det var også ønsket fra vores kunder og tilbagemeldingen var, ligesom alle vores andre lanceringer, rigtig god.

”Jeg har 150-180 rejsedage om året, og her er HR Managers app blevet min tro følgesvend. Det betyder, at jeg kan optimere min tid og undgå spildtid”
Lasse Jansen, Skandinavisk rekrutterings chef, Lyreco

 

4 årlige opdateringer

Selvfølgelig kan vi ikke udvikle alle former for ønsker, da det også skal skabe værdi for vores systemer, men dette vurderer vi fra gang til gang. Alle kunder får adgang til vores 4 årlige opdateringer, som også medfører, at de konstant kan anvende vores nye features.
Her ses eksempler på udviklingsønsker:

 • Udviklet muligheden for masseindkaldelser til samtaler (time slots)
 • Godkendelsesflow
 • Digital signatur af ansættelseskontrakter
 • Drag and drop af kolonnerne i vores systemer
 • Bedømmelsesudvalg
  – og mange flere; alt sammen på vores kunders forespørgsel.

 

Her ses eksempler på at udvikle som frontmover #HRinfront:

 • Video CV
 • Mobiltilpasset løsning (responsiv kandidatoplevelse)
 • App til rekruttering
 • Annoncer m. Google Maps, video, kontaktperson mm.
 • Søg med LinkedIn
  – og mange flere; alt sammen for at være den førende leverandør.

 

Vi har tilmed spurgt vores brugere, hvad de mener om vores systemer og samarbejdet:

 

“Systemet medvirker til optimering af vores rekrutteringsprocesser, og vi er glade for samarbejdet med HR Manager og det løbende arbejde med udvikling og forbedringer af systemet.”
Susan Nielsen, Personalefuldmægtig, Vallensbæk Kommune

 

”Det er afgørende, at man som virksomhed har et brugervenligt e-rekrutteringsværktøj, der sikrer, at de jobsøgende får en god brugeroplevelse. Desuden er det også vigtigt, at systemet er intuitivt og brugervenligt, så man hurtigt kan få de nye medarbejdere til at gøre brug af systemet. Desuden skal det være fremtidssikret – for eksempel hvis man på sigt ønsker at rulle ud i andre lande – samt kompatibelt i forhold til forskellige devices så brugerne via apps kan anvende systemet, også når de ikke sidder foran computeren.”
Pernille Sandberg, Head of Talent and Leadership & HR Director, Falck Group Assistance

 

“Det har været en fornøjelse at samarbejde med HR Manager; de har et koncept, der bare virker hele vejen. Alt hvad vor forrige leverandør gjorde forkert gør de bare ekstra godt!”
Mette Lolk, HR Business Partner, Caverion A/S

 

”Samarbejdet med HR Manager sparer både tid og penge for Inspari på bundlinjen. Det er en lettilgængelig og strømlinet rekrutteringsproces, og efter en ganske kort introduktion til systemet er man selvkørende.”
Elisabeth Kolind, HR Business Partner, Inspari

 

”Vi har søgt efter en platform, der kunne understøtte vores strategi og skabe struktur for vores medarbejderdata. Vores nye samlede HR-platform skal først og fremmest fungere som HR-system, men lige så vigtigt er det, at systemerne kan hjælpe os med at imødekomme de nye regler i persondatalovgivningen. Både Talent Recruiter og Talent Manager forekommer brugervenligt og har et flot visuel udtryk.”
Anders Jacobsen, HR ansvarlig, Autohuset Vestergaard

 

EU Persondataforordning

Som den største og førende leverandør i Norden, har vi selvfølgelig konstant fokus på den nye Persondataforordning, der er gældende fra maj 2018. Derfor er vi allerede klar udviklingsmæssigt, så vi sikrer, at vi er compliant all the way. Tilmed støtter vi alle vores kunder, der har behov for dette, i deres compliance-proces, hvor vi samtidigt tilbyder en Databehandleraftale.

“Som databehandler af vores kunders løsninger, har vi stor interesse i, at vi kan hjælpe vores kunder bedst muligt. I vores support er det derfor vigtigt, at vi kan besvare vores kunders spørgsmål om sletteregler, procesbeskrivelser og generel opbevaring af data i vores systemer. Det er netop med et godt fleksibelt system, at der kan sikres en god databehandling og et sikkert dataflow.”
Nadja Bengtson, Nordic Support & QA Manager, HR Manager

Vi bidrager fortsat…

I dag tilbyder HR Manager moderne systemer med allerflest funktionaliteter – og er den største leverandør i Norden af HR- og rekrutteringssystemer – dette er vi stolte af.
Vi stræber hele tiden efter at være den leverandør, som står allerstærkest med at yde god kundesupport, være tætte på vores kunder samt tilbyde de mest fleksible og simple systemer.

HR Manager vil fortsæt bidrage til, at virksomheder i det nordiske og internationale erhvervsliv kan lette processerne, spare tid og skabe en mere overskuelig hverdag i HR- og rekrutteringsbranchen.