Kravspecifikation skabelon til HR-system

Værsgo’, gratis kravspecifikation skabelon til dit nye HR-system

Der er mange forhold, som gør sig gældende og som skal vurderes i forbindelse med anskaffelse af et nyt HR-system. Det forberedende arbejde er ofte en tidskrævende øvelse, som kræver, at man har sat sig ind i flere forhold. Nogle af de helt centrale spørgsmål man besvarer og konkretiserer i forbindelse med anskaffelse af et HR-system og valg af leverandør omhandler typisk hvilke krav virksomheden har til funktioner, selve systemet og leverandøren. Det kan f.eks. være spørgsmål som:

  1. Hvilke funktioner skal systemet understøtte?
  2. Hvilken support skal være tilgængelig fra leverandøren for at imødekomme dit behov?
  3. Hvilken teknologi skal HR-systemet bygge på?
  4. Hvilke krav har du til leverandøren ift. erfaring, udvikling, skaleringsmuligheder, it-sikkerhed mm.?
  5. Hvordan implementeres HR-systemet og hvordan er processen?

Disse spørgsmål udmunder ofte i en kravspecifikation. Det kan imidlertid være tidskrævende at udarbejde en kravspecifikation. Den er dog i mange tilfælde nødvendig for at sikre, at din virksomhed får lige præcis dét HR-system, som vil skabe værdi for jer.

Hos HR Manager by Talentech har vi mange års erfaring med kravspecifikationer. Som hjælp til dig der står over for at skulle vælge og kravspecificere din virksomheds nye HR-system, har vi udarbejdet en skabelon til kravspecifikation for et HR-system. Den indeholder de krav til HR-systemer, som vi typisk ser hos vores kunder.

Skabelonen kan du bruge frit og arbejde videre ud fra. Du kan tilføje flere leverandører, specificere krav og felter, som du måtte ønske. Skabelonen er ikke udtømmende, men tænkt som inspiration.

Når du har konkretiseret kravspecifikationen, så den passer til din virksomheds behov og krav, kan du bede leverandørerne udfylde kravspecifikationen, så du får et godt overblik over, hvad de hver især kan og i hvilket omfang de lever op til din virksomheds behov.

Download guiden her

Har du spørgsmål? Vil du høre mere om vores talent management system?
Eller er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt os endelig.

KONTAKT
Lotte Overgaard
Head of Business Development
Elotte.overgaard@talentech.com
T+45 60 16 98 70

Vil du opleve, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Book tid til en demo – helt uforpligtende!