Kurser & oplæring

Vi har fokus på ny læring og optimal

udnyttelse af systemerne

Kontinuerligt kommer der nye brugere til i form af både ledere og administratorer

Med mere end vores 15 års erfaring ser vi både tilfælde, hvor vi automatiserer de daglige HR- arbejdsprocesser og i mange tilfælde ser vi også, at vi sammen med kunden får optimeret de daglige processer. Dette betyder, at vi med fleksibilitet både kan tilpasse til virksomhedens-, afdelingens samt individuelle behov.

Rigtig mange af vores brugere efterspørger sparring med andre brugere og efterspørger erfaringer fra os som leverandør. Kontinuerligt kommer der nye brugere til, både med nye kunder og samtidigt også eksisterende kunder, som engang i mellem skifter jobs. Som ny bruger vil vi gerne sikre, at der er fokus på ny læring og forståelse af systemerne, så både dig og din HR-kollega får det optimale brug af systemerne.

Kurser har vi derfor forberedt for at give dig en solid forståelse af, hvordan systemerne fungerer, og hvordan disse kan anvendes i dagligdagen.

Kurserne er med et fokus på at skabe en optimeret og effektiv HR- og rekrutteringsproces, som kan aflaste dig i din hverdag. Kurserne vil give dig øget produktivitet, kvalitetssikring og en optimeret brugeroplevelse. Kurserne er ydermere på et forståeligt og brugervenligt niveau, således du kan få mest muligt ud af undervisningen på dagen. Sammen skaber vi optimering af HR-processer.

Sofie Jagert

Cand.mag i Læring og Forandringsprocesser

Jeg rådgiver vores kunder i, hvordan man bedst undgår modstand mod det nye system, og i stedet får en succesfuld implementering og forandringsproces.

Jonatan Ben-Ami

Cand.IT i IT, Læring og Organisatorisk Omstilling

Mit fokus er at sikre, at slutbrugerne oplever konkret værdi af en IT-løsning samt sikre den generelle forandringsproces ved implementering.

Kursusbeskrivelser

Nye brugere i Talent Recruiter

Administratorkursus i Talent Recruiter

Har du fået en ny kollega eller har du brug for en genopfriskning, så er dette kursus relevant for dig.

Talent Recruiter byder på utallige muligheder med en masse funktionaliteter, som kan tilpasses hver enkelt kunde – og derfor er det vigtigt at forstå hvert enkelt af systemets grundlæggende funktioner.

Kurset lærer dig at forstå og anvende løsningen samt få det fulde udbytte.

Læs mere

Hvis du vil have det fulde udbytte som administrator i Talent Recruiter, er dette kursus relevant for dig.

Kurset giver dig praktisk viden om, hvordan du anvender administrationsmodulet til at tilpasse Talent Recruiter efter jeres virksomheds behov, interne processer og løbende udvikling.

Kurset giver dig kompetencerne til at bruge administrationsmodulet til fulde.

Læs mere

Fremtidige kurser og events

Vi anvender vores elektroniske tilmeldingssystem, hvor du kan tilmelde dig vores aktiviteter samt kurser. Det vil være en fornøjelse at have dig med!

Læs mere her og tilmeld dig vores aktiviteter via en enkelt registrering.