Kurser & oplæring

Vi har fokus på ny læring og optimal

udnyttelse af systemerne

Kontinuerligt kommer der nye brugere til i form af både ledere og administratorer

Med mere end vores 15 års erfaring ser vi både tilfælde, hvor vi automatiserer de daglige HR- arbejdsprocesser og i mange tilfælde ser vi også, at vi sammen med kunden får optimeret de daglige processer. Dette betyder, at vi med fleksibilitet både kan tilpasse til virksomhedens-, afdelingens samt individuelle behov.

Rigtig mange af vores brugere efterspørger sparring med andre brugere og efterspørger erfaringer fra os som leverandør. Kontinuerligt kommer der nye brugere til, både med nye kunder og samtidigt også eksisterende kunder, som engang i mellem skifter jobs. Som ny bruger vil vi gerne sikre, at der er fokus på ny læring og forståelse af systemerne, så både dig og din HR-kollega får det optimale brug af systemerne.

Kurser har vi derfor forberedt for at give dig en solid forståelse af, hvordan systemerne fungerer, og hvordan disse kan anvendes i dagligdagen.

Kurserne er med et fokus på at skabe en optimeret og effektiv HR- og rekrutteringsproces, som kan aflaste dig i din hverdag. Kurserne vil give dig øget produktivitet, kvalitetssikring og en optimeret brugeroplevelse. Kurserne er ydermere på et forståeligt og brugervenligt niveau, således du kan få mest muligt ud af undervisningen på dagen. Sammen skaber vi optimering af HR-processer.

Dan Bloch

Customer Success Manager & Team Leader | Danmark

Jeg har mange års undervisningserfaring og i min tilrettelæggelse og facilitering af vores kurser, har jeg altid fokus på, at undervisningen er i øjenhøjde med brugere på alle niveauer.

Jannie Bay Kobberholm

Implementation Consultant & Team Leader | Danmark

Jeg bruger min tidligere erfaring, som HR assistent til, at rådgive vores kunder i vores IT løsninger, så de får et optimalt udbytte af vores produkter.

Fremtidige kurser og events

Vi anvender vores elektroniske tilmeldingssystem, hvor du kan tilmelde dig vores aktiviteter samt kurser. Det vil være en fornøjelse at have dig med!

Læs mere her og tilmeld dig vores aktiviteter via en enkelt registrering.