Om os – Ledige stillinger

For os er det en ære at levere kvalitet; altid med kunden i fokus. Vil du også være med?

Jeg har mulighed for at have en alsidig hverdag med forskellige projekter både internt og ekstern, hvilket er med til at udvikle mig både personligt og fagligt.
Det er virkelig skønt at komme på arbejde, fordi vi har det så sjovt sammen på kryds af alle afdelinger. Vi er gode til at lave fælles arrangementer, alt fra store fester, sportsarrangementer, eller en hyggelig fredagsbar.

Jannie Bay Kobberholm, Implementations Consultant & Team Leader

Jeg har nu arbejdet for HR Manager i et halvt år og det har været en absolut fantastisk oplevelse! Jeg blev fra dag ét mødt af inkluderende og inspirerende medarbejdere og ledere, som jeg hurtigt fik et godt forhold til.

Jonais Ais Andersen, Business Development Manager

Talentech er en arbejdsplads, man bliver glad i låget af at være på, for folk er meget imødekommende, og vi spiller hinanden gode. Jeg sætter stor pris på de gode udviklingsmuligheder - hvis man kan og vil, så er der plads til at vokse både fagligt og personligt.

Solveig Wassmann Brøchner, Client Support Consultant

Vi tilbyder dig en sjov hverdag!

Smilet giver liv og derfor sætter vi pris på at smile til hinanden. Vores fælles arrangementer uanset om det er til vores årlige DHL Stafet, vores teambuilding-events eller sommerfest, så bliver det med et stort smil. Vi er kollegaer, der skaber gode moments i et tæt knyttet fællesskab.

Hvis vi har nogle ledige stillinger, som du finder spændende, så vil vi meget gerne høre fra dig sammen med din ansøgning.

Tilmed er du meget velkommen til at oprette en jobagent, hvis du automatisk vil modtage en besked om vores ny opslåede stillinger.

Nedenstående ses de ledige stillinger, vi har.

Ledige stillinger

I registreringsfasen anvender vi vores eget elektroniske rekrutteringssystem, som ligeledes benyttes til administrationen af vores kurser og andre aktiviteter. Nedenfor kan du tilmelde dig vores aktiviteter via én enkelt registrering: