HR-software til rekruttering, onboarding
og talent management

Én samlet HR-platform
Book en demo – helt uforpligtende!


DOWNLOAD vores gratis skabelon til kravspecifikation af dit nye
rekrutteringssystem, onboardingsystem og talent management system

DOWNLOAD SKABELON

Talent Recruiter

Nordens førende rekrutteringssystem til store og små virksomheder i enhver branche; brugervenligt og fleksibelt

Læs mere

Talent Onboarding

Automatisering af onboardingprocessen med et ubegrænset antal opgaver; internt som eksternt

Læs mere

Talent Manager

Modulbaseret HR-management for stamdata, kompetencer og medarbejderudvikling; både for ledere og medarbejdere

Læs mere

Rekruttering, onboarding og
HR-management
...i én samlet HR-platform

Vi tilbyder en cloud-baseret HR-platform, som indeholder vores rekrutteringssystem, vores onboarding-værktøj og vores HR-system.

Formålet er, at vores kunder kan digitalisere HR og automatisere dataflowet i HR, ved at have automatiske processer i både rekrutterings- og udviklingsprocesserne.

Er du på udkig efter én leverandør, der kan levere én samlet HR-platform til alle dine HR-processer? Eller er du kun på udkig efter ét af vores systemer; et rekrutteringssystem, et onboarding-værktøj eller et HR-system? Alle muligheder er åbne!

Hent vores brochure

Book tid til en demo – helt uforpligtende!

Vores kunder siger følgende om HR Manager…

“Det har været en fordel for os at arbejde i HR Manager, da det var muligt at arbejde decentraliseret med rekrutteringer i kommunen. Vi har mange afdelingsledere, der selv opretter stillinger og behandler ansøgninger uden, at vi skal involveres. Mulighed for at stille målrettet screeningsspørgsmål til kandidaten inden en samtale betyder utroligt meget i forhold til udvælgelsesprocessen. Systemet medvirker til optimering af vores rekrutteringsprocesser, og vi er glade for samarbejdet med HR Manager og det løbende arbejde med udvikling og forbedringer af systemet”

Susan Nielsen, Personalefuldmægtig, Vallensbæk Kommune

“Samarbejdet og hele forløbet med HR Manager by Talentech har været enormt professionelt og effektivt kørt, med hjælp fra en dygtig implementeringskonsulent fra leverandøren. Vi startede op den 23.03.2020 og lancerede vores nye rekrutteringsportal den 24.04.2020. Vi har nu fået et mere brugervenligt rekrutteringssystem, som giver os mange og tidsbesparende funktioner, som helt klart vil lette den administrative byrde. Det har været en fornøjelse.”

Henrik Munk Andersen, Lean Project Leader, NorSea

“Det har været en fornøjelse at samarbejde med HR Manager; de har et koncept, der bare virker hele vejen. Alt hvad vor forrige leverandør gjorde forkert gør de bare ekstra godt!”

Mette Lolk, HR Business Partner, Caverion A/S

“Ønskedrømmen for alle der arbejder med rekruttering. Enkelt og overskueligt”

Jan Erik Karlsen, Recruiter, Nordea

“Vi implementerede HR Manager Talent Recruiter hos AIBEL i maj 2008 og anvender systemet på alle vores lokationer, både i Norge og andre steder i verden. Vores erfaring er, at systemet er brugervenligt og let at lære for både vore professionelle HR-konsulenter samt for vores ledere. Vi får hurtig feedback og stor støtte, når vi har brug for det. Siden vi begyndte at bruge HR Manager Talent Recruiter, har vi rekrutteret 1.000 nye medarbejdere på verdensplan gennem systemet.”

Hanne Ottesen, HR Manager Rekruttering, AIBEL AS

“Det har været en glidende proces at implementeringen af systemet i vores butikker i fem lande. Ledernes erfaring er, at systemet er brugervenligt, og de arbejder i det uden problemer - selv uden uddannelse. Hurtig og god support vi sætter pris på, at det er en lille virksomhed, som vi kan føle os tætte med. De lytter altid til os. Vores mening er, at der er et stort udviklingspotentiale med HR Manager som vores leverandør.”

Maria Wiik, HR Manager, Glitter International ApS

“Vi valgte at skifte over til HR Manager Talent Recuiter, fordi det er brugervenligt, driftssikkert og har et omkostningsniveau, der passer til vort behov. HR Manager yder rigtig god support og er altid hurtig til at reagere på vore henvendelser.”

Jens Ove Rossen, Personalekonsulent, Aabenraa Kommune

“Som en rekrutteringsvirksomhed er vores erfaring, at Talent Recruiter er et fremragende værktøj, når der skal følges op på vores kandidater. Det er let at give feedback samt holde styr på, hvordan en rekruttering udvikler sig, fordi systemet organiserer informationer på ét sted. Hvad vi virkelig sætter pris på med HR Manager er det faktum, at de er så fleksible. De lytter virkelig til kunderne og giver feedback og justeringer hurtigt.”

Christelle Haug Dehli, Forsker, AIMS International

“En fornøjelse at arbejde i et solidt og professionelt e-rekrutteringssystem. I Humantrust udfører vi vores håndværk med fokus på engagement, respekt og ansvarlighed. HR Manager leverer et dynamisk e-værktøj, der gør, at vi kan koncentrere os om vores kunder og kandidater. ”

Peter Bang Fausting, Headhunter & Partner, Humantrust A/S

“Vi har været med fra HR Managers etablering på det danske marked. HR Manager har vist sig som en lydhør, fleksibel og kompetent samarbejdspartner, som konstant fokuserer på at få optimeret rekrutteringsværktøjet, så det skaber overblik og merværdi i vores daglige rekrutteringsarbejde.”

Helle Meedom, HR Assistent, Kyocera Unimerco

“Skønt at have alle kandidater samlet ét sted – og dejligt effektivt!”

Karin Dupont, Rekrutteringskonsulent, DSB

“Talent Recruiter fungerer som et godt og nyttigt redskab i forbindelse med rekruttering af mange medarbejdere. Systemet har lettet rekrutteringsprocesserne i Fjord Line Danmark A/S, og vi bruger det samtidig til håndtering af personlighedstest af vores kandidater. Talent Recruiter er på alle måder et godt rekrutteringsværkstøj.”

Lene Byskov Kristiansen, HR Assistent, Fjord Line Danmark A/S

“En stor tak skal lyde til HR Manager for et solidt e-rekrutteringsprogram med fokus på brugervenlighed. I Strömma Danmark er gæsternes tilfredshed og oplevelser i højsædet, og det er den samme gode service, vi har oplevet, når vi har haft brug for assistance fra HR Manager teamet.”

Lars Edvardsen, Personalekoordinator, Strömma Danmark

“Når vi søger nye medarbejdere, bruger vi bl.a. vores emnebank som en del af rekrutteringen.
Vi benytter HR Manager Talent Solutions, fordi de leverer et professionelt og fleksibelt rekrutteringssystem, som lever op til vores forventninger og krav.”

Jakob Dahmlos Madsen, Direktør, Dahmlos Security

“HR Manager Talent Recruiter har fra første kontakt ydet yderst professionel service. Vi har altid fået god og hurtig service ved vores henvendelser, selv i pressede situationer hvor tidsfristen har været kort. Det er altafgørende for os, at vi har en rekrutteringsløsning, som er brugervenlig og tilgængelig. Vores forventninger til HR Manager var tidsbesparelse, brugertilfredshed, minimal administration/drift for administratoren, hvilket HR Manager lever fuldt op til.”

Marie-Louise Simonsen, HR Konsulent, Copenhagen Business Academy

“Vi har derfor kigget efter en troværdig samarbejdspartner, som brænder for at skabe et moderne og brugervenligt HR-system, hvor vi kan få simplificeret vores HR-processer, leve op til persondataforordningen og samtidigt få et hurtigt visuelt overblik over vores medarbejderdata.”

Anders Mærsk, HR Manager, Albatros Travel

“Moderniseringsstyrelsen har valgt at systemunderstøtte rekrutteringsprocessen i det offentlige med henblik på at øge kvaliteten i rekrutteringsprocessen, lette den administrative opgave og forenkle overholdelse af reglerne på området. Statens eRekruttering leveres af HR Manager og deres rekrutteringsløsning HR Manager Talent Recruiter. Systemet kan beskrives som et fleksibelt standardsystem og er gennem Moderniseringsstyrelsens krav til systemet tilpasset en offentlig kontekst.”

Niels-Christian Aaen Hegelund, Fuldmægtig, Moderniseringsstyrelsen

“Samarbejdet med HR Manager sparer både tid og penge for Inspari på bundlinjen. Det er en lettilgængelig og strømlinet rekrutteringsproces, og efter en ganske kort introduktion til systemet er man selvkørende.”

Elisabeth Kolind, HR Business Partner, Inspari

“Hos Amnesty International sidder vi med mange forskellige opgaver, så derfor er et velfungerende rekrutteringssystem yderst vigtigt. Vi kommer fra en anden udbyder, som vi egentlig var glade for, men vi valgte alligevel at skifte over til HR Manager grundet brugervenlighed og fleksibilitet. Det fortryder vi helt klart ikke. Det har været en super implementering, og vi oplever samtidigt en spot-on service, når vi ringer ind til supporten, som betyder, at vi kan fokusere på vores primære opgaver.”

Elisabeth Rasmussen, HR-Chef, Amnesty International