Mobiltilpasset løsning

Vi leverer nu en mobiltilpasset ansøgningsformular til alle vores kunder, så ansøgere kan søge stillingen via mobile enheder nemt og hurtigt! Dette medfører brugervenlighed – og sikrer, at ansøgerne får et positivt indtryk af ansøgningsprocessen.

I HR Manager vil vi leve op til vores virksomheds værdier. Derfor har vi konstant fokus på innovation og nytænkning.
HR Manager vil være først til at opfylde kundernes behov med en innovativ tilgang i vores hverdag. Vi arbejder med nye tendenser, hvor vi videreudvikler os som en nyskabende virksomhed med fokus på kvalitet, professionalisme og kundeforståelse.

Den tilpassede ansøgningsformular er automatisk slået til for ansøgere, der søger en stilling via mobile enheder.

Mobil tilpasset løsning fra HR Manager

Kandidaten kan tilmed uploade sit CV og andre dokumenter fra skyen, heraf Dropbox, Facebook, Google Drev mm. Dette sikrer, at kandidaterne kan søge stillingen nemt og brugervenligt uanset, hvor de befinder sig.

 

upload filer og dokumenter fra skyen

Jobindex udtaler i denne sammenhæng:

Over 40 % af de besøgende på www.jobindex.dk anvender mobil eller tablet. Derfor er det vigtigt at have fokus på mobil tilpasset løsninger for at opnå en optimal og brugervenlig oplevelse for de besøgende.

~ Berit Egholm, Marktingschef, Jobindex

Systemet er tilpasset til at opfylde kravene til mobile platforme samt sociale medier. Desuden er HR Manager frontløber i mobile applikationer som er væsentlige for brugere af systemet, der har behov for at få adgang til rekrutteringer på farten.

Vi vil glædeligt fortælle mere, så kontakt os for at høre nærmere. Send en mail eller ring på telefon: +45 72 44 06 44.

Læs yderligere om det responsive design her: HR Managers responsive løsning