NorSea live med nyt brugervenligt rekrutteringssystem

“Vi har nu fået et mere brugervenligt rekrutteringssystem, som giver os mange og tidsbesparende funktioner”

Henrik Munk Andersen, NorSea

Vores spændende nye kunde, NorSea, er netop gået live med deres spritnye rekrutteringsportal. Det er en fornøjelse at se, at der trods svære COVID-19 tider fortsat investeres i værdiskabende HR-systemer.

HR Manager by Talentech har haft glæden af at levere NorSeas nye rekrutteringssystem igennem et enormt effektivt forløb med skarp forberedelse, koordinering og gensidig forretningsforståelse. Alt er foregået online, hvilket er et godt eksempel på, at digitale samarbejder og HR tech projektforløb i høj grad er muligt i tiden med COVID-19.

“Samarbejdet og hele forløbet med HR Manager by Talentech har været enormt professionelt og effektivt kørt, med hjælp fra en dygtig implementeringskonsulent fra leverandøren. Vi startede op den 23.03.2020 og lancerede vores nye rekrutteringsportal den 24.04.2020. Vi har nu fået et mere brugervenligt rekrutteringssystem, som giver os mange og tidsbesparende funktioner, som helt klart vil lette den administrative byrde. Det har været en fornøjelse.”

Henrik Munk Andersen
Lean Project Leader, NorSea

Lige nu har NorSea flere spændende ledige stillinger, som du kan læse om og søge på portalen. Du kan læse mere om de ledige stillinger og se NorSeas nye rekrutteringsportal her.

Har du spørgsmål? Bemærkninger? Forslag?
Eller er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at optimere Jeres rekrutteringsprocesser, så kontakt os endelig.

KONTAKT
Lotte Overgaard
Head of Business Development
Elotte.overgaard@talentech.com
T+45 60 16 98 70

Vil du høre mere om, hvordan Talent Recruiter kan hjælpe din virksomhed?

Book tid til en demo – helt uforpligtende!