HR Manager by Talentech

Nordens førende leverandør

af HR- og rekrutteringssystemer

Se ledige stillinger

Hvorfor er vi her?

Tilbage i 2003 besluttede vi os for at udvikle unikke softwareløsninger til det nordiske marked, og ønsket var at udvikle softwareløsninger til HR- og rekrutteringsbranchen. Med ’unikt’ skulle systemerne udvikles som brugervenlige og fleksible løsninger, som konstant skulle udvikles i takt med kunderne og markedet. Formen skulle være cloud-baseret løsninger, så her startede vi.

Vi satte os ét overordnet mål – og ja, vi ville være Nordens førende leverandør af HR- og rekrutteringssystemer

I dag er hele teamet i HR Manager glade for, at dette lykkedes og vigtigst af alt; med tilfredse og tilbagevendende kunder! HR Manager er blevet en succes grundet adskillige faktorer; dels fordi der har været ambitiøse mål, vilje, engageret kollegaer, en bred vifte af kulturforskelle, en fantastisk teamspirit, dygtige udviklere og dels fordi kunderne er samarbejdsvillige. Efterspørgslen på markedet efter brugervenlige og fleksible løsninger, er stort – og her vil vi gerne kunne tilbyde de bedste løsninger.

Leverandør
– hvad indebærer det?

Som leverandør har vi en AAA-rating fra Dun & Bradstreet og systemerne er udviklet på Microsoft-platformen. Alle systemer er ydermere compliant i henhold til EU-Persondataforordningen. Vi tilbyder derfor databehandleraftaler med vores kunder samt garanteret oppetid for alle vores kunder!

Hvad gør os til specialister?

Vores udgangspunkt har siden år 2003 været, at vi vil være specialister i HR- og rekrutteringsprocesser, som skal skabe værdi og gøre en forskel for virksomheder; både i alle størrelser og i alle brancher! Ved at lytte til dig og vores andre brugere, lærer vi konstant, hvordan systemerne kan udvikles og skabe endnu mere værdi i erhvervslivet.

Systemerne er udviklet således, at det både efterlever kravene i den offentlige og den private sektor, hvilket også har givet os muligheden for at opnå vores nuværende position på markedet.

Rekruttering, onboarding og HR-management i én løsning

Systemerne udvikles løbende og tilpasses kundernes behov. Den rigtige løsning for kunden betyder alt for os! Det er derfor, vi både er med i hele implementeringsfasen og i det efterfølgende daglige brug af systemerne.

Med en interesse og indsigt i de daglige brugere, skaber vi sammen bedre forudsætninger for en relevant udvikling af systemerne – det fulde udbytte af et solidt samarbejde har stort potentiale.

Formålet er, at vores kunder kan reducere tidsforbruget på administrative HR-opgaver med op til 80 %, hvori vi også vil yde den bedste support med en god personlig service.

Er du på udkig efter en leverandør, der kan levere én samlet HR-platform til alle dine HR-processer? Eller er du kun på udkig efter ét af vores systemer; rekrutterings- onboarding eller HR-system? Alle muligheder er åbne.

 

Vores værdier er en stor del af HR Manager.
Derfor er vi åbne omkring, hvilke værdier vi arbejder ud fra.

Professionalisme

Et tæt og professionelt samarbejde med vores kunder, skaber mening for os som leverandør. Vi tror på, at det gør en forskel altid at yde en professionel service uanset om det er salg, implementering, support eller udvikling.

Vi vil fortsat levere de absolut bedste og professionelle HR-løsninger til HR- og rekrutteringsbranchen. Dette gør vi bl.a. ved at opdatere vores systemer løbende med nye og opdaterede funktionaliteter, som vi udvikler sammen med vores kunder.

Vi leverer kvalitetssupport fra 8-17 alle hverdage uden, at der sker ekstrafaktureringer til vores kunder. Det betyder også, at med over 800 kunder, offentlige som private, store som små, at vores systemer er så veludviklede til alle professionelle HR-processer.

Selvom vi besidder positionen som Skandinaviens førende, mener vi, at en konstant udvikling og kundetilpasning, er vejen frem til at gøre vores systemer endnu bedre.

Menneskelige ressourcer

Vi anser vores medarbejdere som værende vores vigtigste ressource! At skabe rammerne for en virksomhed med plads til frihed, glæde og ambitioner, er vigtigt for os. Det skal både være udfordrende, sjovt og udviklende at møde på arbejde!

Vi er dén leverandør i Norden med mest erfaring inden for HR- og rekrutteringsbranchen, hvilket også betyder, at vi kan uddanne vores medarbejdere i systemerne og processerne, i en sådan grad, at det er rart at gå på arbejde.

Vi vil udvikle kompetencer – og tilbyde alle medarbejdere at blive specialister inde for denne branche.

Vores menneskelige ressourcer betyder, at medarbejderne får indflydelse og kan arbejde på tværs af afdelingerne, hvor f.eks. support samarbejder med udviklingsafdelingen omkring nye funktionaliteter til gavn for kunderne. Altså har vi sammen skabt en stemning med et stærkt sammenhold, som også smitter af på vores kunder!

Kundeforståelse og service

Det er yderst vigtigt, at vores kunder føler sig som en del af fællesskabet – samt at de møder vores forståelse for dagligdagen i HR. Du vil derfor blive mødt af forberedte, serviceminded og hjælpsomme medarbejdere, der har dig i fokus.

Vores ihærdige forsøg på at have kundeforståelse og service for øje, har medført en kundetilfredshed på 97 % og en kundefornyelse på 98 %, som vi er meget stolte af.

Det vigtigste for os er vores samarbejde med vores kunder, og at de ser os som en stabil leverandør af HR- og rekrutteringssystemer, hvor vi altid tilpasser vores løsninger til de enkelte behov.

Vi vil selvfølgelig fortsætte med at udvikle os inden for vores serviceparametre, således vi fortsat fremstår som en trofast og loyal leverandør – og at vi alle fortsat bidrager til det gode samarbejde med vores kunder.

Innovation og nytænkning

Som leverandør af softwareløsninger er det vigtigt for os altid at være et skridt foran markedets trends samt konstant at udvikle vores løsninger. Vores DNA er, at vi er innovative og udvikler nytænkende, hvor kundernes forskellige behov skal imødekommes #HRinfront.

Derfor var vi de første på markedet med bl.a. en rekrutteringsapp, digital signatur, video CV, Dropbox integration, ’Søg med LinkedIn’, responsivt design og meget mere. Disse tiltag er muligheder, som vi har kunne tilbyde kunderne, før de selv opdagede behovet. At være first mover betyder meget for os.

I dag kan mange af vores kunder slet ikke undvære mange af de funktionaliteter, som vi har udviklet.

Det betyder, at vi i HR Manager ikke blot udvikler efter forespørgsler fra kunder, men også udvikler efter markedets trends samt nye tiltag, så vi konstant kan tilbyde de bedste HR-løsninger til dig og vores kunder.