Online rekruttering i tiden med COVID-19

ONLINE REKRUTTERINGS GUIDE

Er du heller ikke sikker på, hvordan du tilpasser dine rekrutteringsprocesser til tiden med COVID-19 og hjemmearbejde?…Der er hjælp at hente.

COVID-19 har gjort hjemmearbejde til ‘new normal’ i rigtig mange virksomheder verden over. Det betyder ændrede arbejdsgange og nye vaner og rutiner, som skal tilegnes og tilpasses, så vi hver især får en velfungerende arbejdsdag. COVID-19 skubber også til brancher og forretningsområderne som helhed. Mange processer må gentænkes og tilpasses de nye forhold, vi arbejder under. Det gælder også HR og rekrutteringsprocesserne.

Mange HR professionelle har måtte handle hurtigt for at tilpasse og fortsætte rekrutteringsarbejdet i tiden med COVID-19. I nogle brancher har det sågar skulle gå endnu hurtigere end nogensinde før, da der er hårdt brug for arbejdskraft. Det gælder eksempelvis hospitals- og beredskabssektoren, som hver dag kæmper for at holde COVID-19 smittespredningen i skak og minimere de mange konsekvenser, som pandemien har for vores samfund.

Spørgsmålet er:

Hvordan tilpasser vi rekrutteringsprocesserne i en tid, hvor mange arbejder hjemme og ikke kan mødes fysisk, hverken under eller umiddelbart efter rekrutteringen? Hvordan sikrer vi, at vi rekrutterer den rette kandidat, både hvad angår faglige kompetencer og soft skills?

Dét kan du forvente af denne guide:

I denne guide hjælper vi dig med netop disse problemstillinger. Vi guider dig igennem, hvordan du kan tilpasse dine rekrutteringsprocesser og hvordan du griber det an. Guiden præsenterer dig desuden for en række fordele ved digitale rekrutteringsprocesser, som både du og din virksomhed får umiddelbar glæde af.

Download guiden her

Har du spørgsmål? 
Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

KONTAKT
Lotte Overgaard
Head of Business Development
E: lotte.overgaard@talentech.com
T+45 60 16 98 70

Vil du opleve, hvordan Talent Recruiter kan hjælpe din virksomhed?

Book tid til en demo – helt uforpligtende!