Opgradering til Talent Onboarding v.2

Talent Onboarding v.2 blev lanceret 15. august og du, som allerede er kunde af Talent Onboarding v.1, får opgraderingen til den nyeste version omkostningsfrit.

Hvad er nyt?

Talent Onboarding v.2 er udviklet på en ny teknisk platform og har et langt mere moderne udseende og en forbedret brugeroplevelse, som du vil få stor glæde af.

En af de nye egenskaber, som vil hjælpe dig med at få effektiviseret processen, er muligheden for automatisk at få sendt notifikationer ud til den opgaveansvarlige. Notifikationerne bliver automatisk sendt ud via e-mail baseret på hvornår startdatoen er sat til.

Det er fortsat et værktøj, som vil hjælpe dig med onboarding af nyansatte på en struktureret og brugervenlig måde. Du kan automatisere dine manuelle processer ved at uddelegere opgaver, som skal udføres i forbindelse med ansættelsen.

Der er også en ny og forenklet menu for administratorer:

Medarbejderportalen

Når du har sat en onboardingproces i gang kan du invitere nyansatte til Medarbejderportalen. Dette er den samme portal som vi har i Talent Onboarding v1, men som nu er integreret med Talent Onboarding v.2. Formålet med portalen er at dele information og kommunikere med nyansatte.

Portalen bygges op af bokse med forskellige informationer såsom deling af dokumenter, links, videoer, kontaktinformation og fritekstfelter. Via Medarbejderportalen kan informationen indhentes af de nyansatte. Endvidere findes en Chat-boks som gør at procesejeren (personen der har startet onboarding processen og inviteret medarbejderen til portalen) og den nyansatte kan kommunikere direkte via portalen. Både antal portaler og antal bokse i portalerne er ubegrænset.

Vigtig information

Hvis du benytter dig af Talent Onboarding v.1 vil du fortsat have adgang til både processer og skabeloner i denne version efter opgraderingen.
Processerne skal bygges op på ny i Talent Onboarding v.2, men du har stadig adgang til både processer og skabeloner i Talent Onboarding v.1, og har derfor mulighed for manuelt at kopiere data derfra.

Vi vil også gøre dig ekstra opmærksom på, at du er nødt til at afslutte igangværende processer i Talent Onboarding v.1, da disse ikke kan overføres til Talent Onboarding v.2. Du vil fortsat have adgang til Talent Onboarding v.1 for at se historiske data til 31-12-2020.