Sådan skaber du strømlinede og værdiskabende MUS-processer i din virksomhed

Har du styr på,  hvordan  du  skaber  gode og effektive MUS-processer, der skaber værdi for både medarbejder og virksomhed?

 

MUS er en forkortelse af medarbejderudviklingssamtale og er kort fortalt en samtale mellem leder og medarbejder, der omhandler medarbejderens arbejdsopgaver, personlige udvikling og trivsel.

Måske kalder du det ikke MUS i din virksomhed, men medarbejderudviklingssamtale, pulssamtale, performancereview, eller noget helt fjerde. Ja, kært barn har mange navne. I denne guide bruger vi betegnelsen MUS til at dække alle samtaler, der omhandler medarbejderes arbejdsopgaver, performance, udvikling og trivsel.

Download guiden her

MUS-samtaler og MUS-processer skal skabe værdi

Mange virksomheder oplever, at MUS-data hurtigt kan komme til at florere på tværs af mails, dokumenter og systemer, og at det dermed kan være svært at sikre strømlining og konsekvent håndtering af MUS. Det kan føre til manglende GDPR- compliance og i mange tilfælde også begrænset værdi af MUS. For hvis processer, indhold, spørgsmål, udviklingsplaner mv. håndteres inkonsekvent, på tværs af mange systemer mv. og mangler opfølgning og handlingsplaner – ja så kan MUS miste den værdi, den ellers kan give både virksomhed og medarbejder.

Så hvordan sikrer du en strømlinet og værdiskabende MUS-proces?

I denne guide går vi i dybden med netop dette, og guider dig i, hvordan du kan skabe MUS-processer, som er strømlinede og tilfører stor værdi.


MUS-guiden er opdelt i 2 dele:

  • Strømlinede MUS-processer – hvad skal der til?

    • Administration, sikkerhed og processer

  • Værdiskabende MUS-samtaler – hvordan?

    • Forberedelse, indhold, planlægning og opfølgning


Guiden er skrevet til HR-professionelle, ledere og andre, som interesserer sig for eller gerne vil understøtte værdiskabende  MUS-processer  i  den  virksomhed eller organisation, de arbejder for. Guiden er ikke udtømmende, men tænkt som inspiration til at skabe strømlinede og værdifulde MUS-processer.

Har du spørgsmål? Vil du høre mere om vores talent management system?
Eller er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt os endelig.

KONTAKT
Lotte Overgaard
Head of Business Development
Elotte.overgaard@talentech.com
T+45 60 16 98 70

Vil du opleve, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Book tid til en demo – helt uforpligtende!