Stort fokus på Employer Branding

Som leverandør af det mest populære rekrutteringssystem i Danmark finder vi det vigtigt og yderst relevant at gøre sig overvejelser omkring, hvordan kandidater oplever ansøgningsprocessen. Derfor gør vi alt for at sikre en nem og enkel oplevelse for mere end de flere tusinde kandidater, der hver dag søger hos mere end vores 300 danske kunder.

Ud over at kandidaterne kan søge ledige stillinger, kan de også søge uopfordret samtidigt med, at vi tilbyder alle vores kunder at anvende en jobagent til kandidaterne. Her skal kandidaten blot indtaste e-mail eller mobilnummer for at kunne modtage information om virksomhedens nyoprettede stillinger – helt uden at kandidaten skal oprette sig med stamdata og dokumenter eller logge ind.

Vi har hele tiden fokus på at hjælpe alle vores kunder med at optimere ’Employer Branding’ i form af tilpassede annoncer med kontaktpersoner, deling via sociale medier, links, Google Maps, videoer, billeder mm. Se f.eks. her:

implementeringskonsulent

 

Falck anvender i dag rekrutteringssystem Talent Recruiter, hvor Pernille Sandberg som er Falcks’ HR- og Kommunikationsansvarlig fortæller om vigtigheden ift. at værne om virksomhedens brand.

Hun udtaler bl.a.:

“Employer branding-delen er meget vigtig for en virksomhed i dag. Det er medarbejderne, der er med til at skabe virksomhedens brand. Har man tilfredse medarbejdere – og det får man blandt andet, hvis man har nogle velfungerende systemer og processer – så smitter det også af på omverden og dermed også på virksomhedens brand.

Det er afgørende, at man som virksomhed har et brugervenligt e-rekrutteringsværktøj, der sikrer, at de jobsøgende får en god brugeroplevelse. Har man ikke det, kan det hurtigt skade virksomhedens brand. Det er også afgørende, at systemet er intuitivt og brugervenligt, så man hurtigt kan få de nye medarbejdere til at gøre brug af systemet. Desuden er det vigtigt, at det i en eller anden form er fremtidssikret – for eksempel hvis man på sigt ønsker at rulle ud i andre lande – samt kompatibelt i forhold til forskellige devices så brugerne via apps kan anvende systemet, også når de ikke sidder foran computeren.”
Pernille Sandberg, HR- og Kommunikationsansvarlig, Falck Group Assistance

Læs hele casen med Pernille fra Falck HER.

Det er vigtigt for os at tilbyde mobiltilpassede løsninger, så kandidater hurtigt og nemt kan ansøge via mobile enheder – samt at vi fortsat har fokus på ’Employer Branding’ for vores kunder.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan være med til at optimere kandidatoplevelsen, når der søges på jeres hjemmeside? Du er mere end velkommen til at kontakte os på e-mail eller på telefon: +45 7244 0644.