Talent management system

Talent Manager

HR-system for administration af

stamdata og talent management

Funktioner

Dashboard med visuelle statistikker
Opbevaring af stamdata samt HR- og medarbejderdokumenter
Overskueligt præsenteret organisationsstruktur
Digital signatur af alle dokumenter
Fleksible adgangsniveauer til både administratorer, ledere og medarbejdere

Fordele

Moderne og brugervenligt med fokus på få kliks
Opret notater, certifikater og kurser med automatisk opfølgning
Få overblik over interne kompetencer og talenter
Self service til både ledere og medarbejdere
Cloud-baseret med løbende opdateringer

Hvad er et talent management system?

Et talent management system er et HR system, som med intelligent integrerede processer hjælper din virksomhed med at håndtere, tiltrække, udvikle og fastholde medarbejdere. Et talent management system har også til formål at sikre, at Jeres medarbejdere og deres kompetencer placeres og udnyttes på de rigtige positioner og på de rigtige tidspunkter. Et Talent Manager system hjælper Jer med at administrere disse opgaver, så i får en optimal og værdiskabende medarbejderstab til at opfylde virksomhedens mål.

 

Hvad løser et talent management system?

Med et talent management system kan du sikre et godt overblik over virksomhedens stamdata, HR-dokumenter og kompetencer over hele organisationen, specifikke afdelinger eller på den enkelte medarbejderprofil. Med et godt talent management system kan du blandt andet effektivisere virksomhedens processer for medarbejdersamtaler, kompetenceudvikling, fornyelse og administration af certifikater og kurser mm.

Vil du se, hvordan Talent Manager kan hjælpe din virksomhed?

Tilvalgsmoduler for Talent Manager

MUS & udviklingsplan

Modulet giver dig her mulighed for at udarbejde egne skemaer over medarbejdersamtaler, både med analytiske og åbne spørgsmål, mellem medarbejdere og ledere.

Læs mere

Kompetencestyring

Det er muligt at kortlægge kompetencer hen imod klare mål, som let kan afspejle de individuelle medarbejdere på dashboardet for hele virksomheden eller pr. afdeling.

Læs mere

Succession Planning & Talent Matrix

Her bliver det nemmere at se de talenter, som virksomheden besidder internt. Både på tværs af virksomheden, men også pr. afdeling.

Læs mere

Kursus & certifikater

Modulet skaber et overblik over medarbejdernes kurser og certificeringer, hvor der tilmed kan registreres gyldighedsperiode – med notifikationer.

Læs mere

Survey

Udsend surveys ud til alle i virksomheden som tilfredshedsundersøgelse, APV eller andre. Du bestemmer selv, om de skal være anonyme eller ej.

Læs mere

Ferie/fraværsregistrering

Ferie/fraværsregistrering i Talent Manager giver mulighed for at registrere sygdom, ferie, barsel mm. for både ledere og medarbejdere.

Læs mere

HR-systemet opsættes
step for step

Det er vigtigt for os, at Talent Manager bliver tilpasses til alle vores kunder efter behov.

Vi implementerer altid Talent Manager Basic til at starte med, hvor vi her sammen får styr på interne processer samt det relevante data, som skal registreres og vedligeholdes i Talent Manager.

Step for step udvider vi med flere moduler, når du selv er klar til næste skridt.

Vores konsulenter står altid til rådighed og vil bidrage til, at du får det rette kendskab til brugen af HR-systemet. De sikrer en effektiv og lærerig proces sammen med dig!

Når du er godt i gang med Talent Manager Basic og er klar til at udvide, tilbyder vi fem tilvalgsmoduler.

HR-systemet Talent Manager

Talent Manager er en SaaS-løsning, som hverken skal installeres eller vedligeholdes af interne it-ressourcer. Vores dygtige udviklere har nemlig bygget en cloud-baseret platform, som er standard for alle vores kunder. En standard løsning betyder for os, at vi tilbyder tilpasninger til alle vores kunder, men de er alle en del af et større fællesskab. Ingen af vores kunder har samme opsætning, da vi altid slår til og fra hos hver enkelt kunde i implementeringsfasen.

Ydermere tilbyder vi, ligesom på vores andre løsninger, løbende opdateringer – uden beregning!

Det betyder meget for os at udvikle sammen med vores kunder, så derfor er alle vores løsninger udviklet AF og SAMMEN med HR-professionelle.

Talent Manager er også klar til den nye EU Persondataforordning – og sikrer en systemmæssig compliance for alle typer virksomheder i alle brancher.

Case | Integration mellem HR og løn

Samarbejdet mellem HR Manager by Talentech og Zenegy, indebærer automatiseringen af data, på tværs af begge systemer. Zenegy er en dansk lønsystemudbyder, med speciale inden for bogføring, revision og lønadministration. Altså komplimenterer Zenegys løsninger Talent Manager helt perfekt og giver os et stærkt samarbejde.

HR Manager og Zenegy er begge bygget med en åben API, hvilket betyder data automatisk sendes fra det ene system til det andet, og man derfor altid kun skal vedligeholde data ét sted! Det betyder at når dine kandidater indtaster deres informationer i vores rekrutteringssystem, i ansøgningsprocessen, bliver denne data genbrugt i vores HR-system og i Zenegy. Går en medarbejder derefter ind og ændrer deres information i enten lønsystemet eller HR-systemet, vil det andet system automatisk blive opdateret.

Book tid til en demo – helt uforpligtende!

Vores kunder siger følgende om HR Manager…

“Det har været en fordel for os at arbejde i HR Manager, da det var muligt at arbejde decentraliseret med rekrutteringer i kommunen. Vi har mange afdelingsledere, der selv opretter stillinger og behandler ansøgninger uden, at vi skal involveres. Mulighed for at stille målrettet screeningsspørgsmål til kandidaten inden en samtale betyder utroligt meget i forhold til udvælgelsesprocessen. Systemet medvirker til optimering af vores rekrutteringsprocesser, og vi er glade for samarbejdet med HR Manager og det løbende arbejde med udvikling og forbedringer af systemet”

Susan Nielsen, Personalefuldmægtig, Vallensbæk Kommune

“Det har været en fornøjelse at samarbejde med HR Manager; de har et koncept, der bare virker hele vejen. Alt hvad vor forrige leverandør gjorde forkert gør de bare ekstra godt!”

Mette Lolk, HR Business Partner, Caverion A/S

“Ønskedrømmen for alle der arbejder med rekruttering. Enkelt og overskueligt”

Jan Erik Karlsen, Recruiter, Nordea

“Vi implementerede HR Manager Talent Recruiter hos AIBEL i maj 2008 og anvender systemet på alle vores lokationer, både i Norge og andre steder i verden. Vores erfaring er, at systemet er brugervenligt og let at lære for både vore professionelle HR-konsulenter samt for vores ledere. Vi får hurtig feedback og stor støtte, når vi har brug for det. Siden vi begyndte at bruge HR Manager Talent Recruiter, har vi rekrutteret 1.000 nye medarbejdere på verdensplan gennem systemet.”

Hanne Ottesen, HR Manager Rekruttering, AIBEL AS

“Det har været en glidende proces at implementeringen af systemet i vores butikker i fem lande. Ledernes erfaring er, at systemet er brugervenligt, og de arbejder i det uden problemer - selv uden uddannelse. Hurtig og god support vi sætter pris på, at det er en lille virksomhed, som vi kan føle os tætte med. De lytter altid til os. Vores mening er, at der er et stort udviklingspotentiale med HR Manager som vores leverandør.”

Maria Wiik, HR Manager, Glitter International ApS

“Som en rekrutteringsvirksomhed er vores erfaring, at Talent Recruiter er et fremragende værktøj, når der skal følges op på vores kandidater. Det er let at give feedback samt holde styr på, hvordan en rekruttering udvikler sig, fordi systemet organiserer informationer på ét sted. Hvad vi virkelig sætter pris på med HR Manager er det faktum, at de er så fleksible. De lytter virkelig til kunderne og giver feedback og justeringer hurtigt.”

Christelle Haug Dehli, Forsker, AIMS International

“Moderniseringsstyrelsen har valgt at systemunderstøtte rekrutteringsprocessen i det offentlige med henblik på at øge kvaliteten i rekrutteringsprocessen, lette den administrative opgave og forenkle overholdelse af reglerne på området. Statens eRekruttering leveres af HR Manager og deres rekrutteringsløsning HR Manager Talent Recruiter. Systemet kan beskrives som et fleksibelt standardsystem og er gennem Moderniseringsstyrelsens krav til systemet tilpasset en offentlig kontekst.”

Niels-Christian Aaen Hegelund, Fuldmægtig, Moderniseringsstyrelsen

“En fornøjelse at arbejde i et solidt og professionelt e-rekrutteringssystem. I Humantrust udfører vi vores håndværk med fokus på engagement, respekt og ansvarlighed. HR Manager leverer et dynamisk e-værktøj, der gør, at vi kan koncentrere os om vores kunder og kandidater. ”

Peter Bang Fausting, Headhunter & Partner, Humantrust A/S

“Vi har været med fra HR Managers etablering på det danske marked. HR Manager har vist sig som en lydhør, fleksibel og kompetent samarbejdspartner, som konstant fokuserer på at få optimeret rekrutteringsværktøjet, så det skaber overblik og merværdi i vores daglige rekrutteringsarbejde.”

Helle Meedom, HR Assistent, Kyocera Unimerco

“En stor tak skal lyde til HR Manager for et solidt e-rekrutteringsprogram med fokus på brugervenlighed. I Strömma Danmark er gæsternes tilfredshed og oplevelser i højsædet, og det er den samme gode service, vi har oplevet, når vi har haft brug for assistance fra HR Manager teamet.”

Lars Edvardsen, Personalekoordinator, Strömma Danmark

“Skønt at have alle kandidater samlet ét sted – og dejligt effektivt!”

Karin Dupont, Rekrutteringskonsulent, DSB

“Talent Recruiter fungerer som et godt og nyttigt redskab i forbindelse med rekruttering af mange medarbejdere. Systemet har lettet rekrutteringsprocesserne i Fjord Line Danmark A/S, og vi bruger det samtidig til håndtering af personlighedstest af vores kandidater. Talent Recruiter er på alle måder et godt rekrutteringsværkstøj.”

Lene Byskov Kristiansen, HR Assistent, Fjord Line Danmark A/S

“Vi valgte at skifte over til HR Manager Talent Recuiter, fordi det er brugervenligt, driftssikkert og har et omkostningsniveau, der passer til vort behov. HR Manager yder rigtig god support og er altid hurtig til at reagere på vore henvendelser.”

Jens Ove Rossen, Personalekonsulent, Aabenraa Kommune

“HR Manager Talent Recruiter har fra første kontakt ydet yderst professionel service. Vi har altid fået god og hurtig service ved vores henvendelser, selv i pressede situationer hvor tidsfristen har været kort. Det er altafgørende for os, at vi har en rekrutteringsløsning, som er brugervenlig og tilgængelig. Vores forventninger til HR Manager var tidsbesparelse, brugertilfredshed, minimal administration/drift for administratoren, hvilket HR Manager lever fuldt op til.”

Marie-Louise Simonsen, HR Konsulent, Copenhagen Business Academy

“Vi har søgt efter en platform, der kunne understøtte vores strategi og skabe struktur for vores medarbejderdata. Vores nye samlede HR-platform skal først og fremmest fungere som HR-system, men lige så vigtigt er det, at systemerne kan hjælpe os med at imødekomme de nye regler i persondatalovgivningen. Både Talent Recruiter og Talent Manager forekommer brugervenligt og har et flot visuel udtryk.”

Anders Jacobsen, HR ansvarlig, Autohuset Vestergaard

“Samarbejdet med HR Manager sparer både tid og penge for Inspari på bundlinjen. Det er en lettilgængelig og strømlinet rekrutteringsproces, og efter en ganske kort introduktion til systemet er man selvkørende.”

Elisabeth Kolind, HR Business Partner, Inspari

“Hos Amnesty International sidder vi med mange forskellige opgaver, så derfor er et velfungerende rekrutteringssystem yderst vigtigt. Vi kommer fra en anden udbyder, som vi egentlig var glade for, men vi valgte alligevel at skifte over til HR Manager grundet brugervenlighed og fleksibilitet. Det fortryder vi helt klart ikke. Det har været en super implementering, og vi oplever samtidigt en spot-on service, når vi ringer ind til supporten, som betyder, at vi kan fokusere på vores primære opgaver.”

Elisabeth Rasmussen, HR-Chef, Amnesty International