Onboardingsystem

Talent Onboarding

Følg dine onboardingprocesser

hele vejen

Funktioner

Opret onboardingprocesser til forskellige stillingstyer
Få hjælp til at følge op på processerne gennem automatiserede påmindelser
Giv den ansvarlige for onboardingen en ordentlig to-do liste i forbindelse med onboardingen
Invitér nyansatte til portalen for ansatte, hvor du kan chatte og dele information
Tilpas brugeroverfladen til dit sprog

Fordele

Bidrager til forenkling og effektivisering af dine onboardingprocesser
Giver oversigt og samler alle processer ét sted
Kun den procesansvarlige og administratorer kan se processerne
Giv nyansatte en oversigt over væsentlig information
Bidrager til at nyansatte hurtigere bliver en del af organisationen, såvel som produktiv

Hvad er et onboardingsystem?

Et onboardingsystem hjælper dig og din virksomhed med at digitalisere onboardingopgaver og -processer, så I let og effektivt kan følge et hvert forløb. Med et onboardingsystem kan i effektivt facilitere de processer, der sikrer, at der er optimal og værdiskabende vidensdeling, kommunikation af værdier, håndtering af compliance og opbygning af relationer og netværk mellem dig og nye medarbejdere. Formålet med onboardingsystemet er at sikre en dynamisk og værdiskabende onboarding af dine nye medarbejdere, så de bliver godt klædt på til deres nye job og føler sig trygge og som en del af deres nye team og arbejdsplads.

Hvad løser et onboardingsystem?

Et onboardingsystem giver dig, i et enkelt view, et godt overblik over de opgaver, der er i forbindelse med en onboarding. Et godt onboardingsystem sikrer også fremdrift med automatiserede processer, notifikationer, fuld responsivitet og en intuitiv brugerflade.
Et godt onboardingsystem hjælper dig desuden med at gøre nye medarbejdere i stand til at performe så hurtigt som muligt. Det indebærer blandt andet, at systemet hjælper med at få den nye medarbejdere involveret i virksomhedskulturen og det sociale liv i og omkring virksomheden. Tilsammen hjælper det dig med at øge time-to-performance, fastholde og motivere dine nye medarbejdere.

Vil du se, hvordan Talent Onboarding kan hjælpe din virksomhed?

Onboardingsystem med automatiserede processer

Talent Onboarding sørger for at onboardingen foregår systematisk og består af to moduler: Opgavemodulet og portalen for ansatte. Portalen håndterer introduktionen og kommunikationen til den nye medarbejder. Derfor håndterer Talent Onboarding ikke bare opgaveprocessen, men bidrager ligeledes til ordentlig kommunikation imellem leder og medarbejder. Dette vil bidrage til et godt førstehåndsindtryk af dig som arbejdsgiver.

Onboardingprocesser oprettes med et sæt opgaver som tildeles udføreren. Påmindelser sendes automatisk ud til både den ansvarlige for opgaverne såvel som processerne.

Nyligt ansatte inviteres til en portal. I denne kan man indlægge dokumenter, linke til websites, uddele generel information om selskabet eller afdelingen, vise videoer og billeder, samt chatte med den nye medarbejder. Således ved medarbejderen også hvem deres kontaktperson i firmaet er. Både opgavemodulet og portalen kan opsættes individuelt, baseret på stilling, stillingstyppe eller fælles for hele virksomheden.

Hvilken slags onboardingsystem er Talent Onboarding?

Talent Onboarding er en cloudbaseret tjeneste, som ikke kræver lokalt hardware eller vedligeholdelse af interne IT-ressourcer.

Systemet kan tilpasses den enkelte kundes behov. Det betyder at systemet er intuitivt og oplæringen/implementeringen består hovedsageligt i at finde frem til den optimale måde, for dig som kunde, at benytte systemet på.

Nye funktionaliteter udvikles løbende. Det betyder at ventetiden for at man kan bruge en ny funktion, altid er minimal.

Book tid til en demo – helt uforpligtende!

Book tid til en demo – helt uforpligtende!