Rekrutteringssystem

Talent Recruiter

Effektivt og brugervenligt rekrutteringssystem

DOWNLOAD – Gratis kravspecifikation skabelon til dit nye rekrutteringssystem

DOWNLOAD SKABELON

Funktioner

Håndtering af ledige stillinger, uopfordret ansøgninger og jobagent
Direkte integration til hjemmeside, LinkedIn og jobportaler
Masseindkaldelse af kandidater med timeslots via e-mail eller SMS
Digital signatur af alle dokumenter
Fleksible adgangsniveauer til både ledere og medarbejdere

Fordele ved Talent Recruiter

Moderne og brugervenligt med fokus på få kliks
Mobiltilpasset kandidat-oplevelse
Tilpas rekrutteringsprocessen til virksomhedens behov
Rekrutterings app til alle brugere
Cloud-baseret med løbende opdateringer

Hvad er et rekrutteringssystem?

Et rekrutteringssystem er et HR system, som i overensstemmelse med GDPR samler, sikrer og hjælper dig med at strukturere og eksekvere på de opgaver, der er i forbindelse med din virksomheds rekrutteringer. Rekrutteringssystemet er altså et it-system, som din virksomheds HR afdeling samt ledere, der skal rekruttere nye medarbejder, bruger til at håndtere alle de forskellige led og opgaver i rekrutteringsprocessen. Det gælder således helt fra den indledende jobannoncering til den endelige ansættelse.

Hvad løser et rekrutteringssystem?

Overordnet hjælper et rekrutteringssystem dig med at effektivisere dine rekrutteringer og digitalisere og automatisere administrativt tunge rekrutteringsopgaver. Med et rekrutteringssystem kan du således skabe klare og værdiskabende processer, der reducerer administrativt tidsforbrug og rekrutteringsomkostninger. Til gengæld kan du frigøre ressourcer til at udvælge, ansætte, onboarde og udvikle medarbejdere og talenter. Herudover hjælper rekrutteringssystemet dig med at:

  • Sikre GDPR compliance og korrekt håndtering af personfølsomme data i forbindelse med rekrutteringer.
  • Opsætte enkel, hurtig og effektiv publicering af annoncer på de rette platforme
  • Målrette dine annoncer til de mest relevante kandidater på tværs af platforme
  • Lave effektiv filtrering og sortering af kandidater
  • Sikre effektive interne arbejdsgange og udvalg til styring af rekrutteringer
  • Screene, interviewe og udvælge kandidater ved hjælp af video og stillings- og kompetencespecifikke spørgsmål
  • Håndtere, svare, invitere til interview og kommunikere med mange ansøgere på samme tid og direkte fra systemet
  • Sikre effektiv kobling til dine øvrige HR systemer
  • Sikre smidige integrationer til dine interne systemer, komplementerende systemer mv.
Vil du se, hvordan Talent Recruiter kan hjælpe din virksomhed?

Et mobilvenligt rekrutteringssystem

Rekrutteringssystemet; Talent Recruiter er direkte integreret med din hjemmeside, intranet, jobportaler og sociale medier som Facebook, LinkedIn mfl. Vi udarbejder mobiltilpassede annoncer og ansøgningsformularer (som matcher din virksomheds employer branding), så kandidaten nemt kan søge fra mobile enheder.

Tilmed kan alle brugere og ledere nemt downloade vores Talent Recruiter app og følge hele rekrutteringen direkte fra mobilen.

Vi tilbyder også integrationer til forskellige testudbydere, tidsregistreringssystemer samt til vores HR-system; Talent Manager, så vi tager gerne en snak med dig omkring dine behov.

 

 

Rekrutteringssystemet Talent Recruiter

Systemet er en SaaS-løsning, som hverken skal installeres eller vedligeholdes af interne it-ressourcer. Vores dygtige udviklere har nemlig bygget en cloud-baseret platform, som er standard for alle vores kunder. En standard løsning betyder for os, at vi tilpasser efter kundens rekrutteringsproces, men at alle vores kunder er en del af et større fællesskab. Ingen rekrutteringssystemer har samme opsætning, da vi altid slår til og fra hos hver enkelt kunde i implementeringsfasen.

Herudover medfølger løbende opdateringer – uden beregning!

Det betyder meget for os at udvikle sammen med vores kunder, så derfor er alle vores løsninger udviklet AF og SAMMEN med HR-professionelle.

Talent Recruiter lever op til EU Persondataforordningen – og sikrer en systemmæssig compliance for alle typer virksomheder i alle brancher.

Vi implementerer rekrutteringssystemet sammen med dig...

Det er vigtigt for os, at Talent Recruiter bliver tilpasses til alle vores kunder efter behov.

Vi besøger dig til et opstartsmøde, hvor vi gennemgår funktionaliteterne samt mulighederne i systemet og lytter ind til dine rekrutteringsprocesser. Videre i forløbet er det et samarbejde mellem dig og din implementeringskonsulent, hvor systemet løbende bliver tilpasset dine behov. Når vi er klar til sidste step, besøger vi dig igen og giver dig samt dine superbrugere træning, hvorefter du er klar til at go-live.

Vores konsulenter står altid til rådighed og vil bidrage til, at du får det rette kendskab til brugen. De sikrer en effektiv og lærerig proces sammen med dig!

Book tid til en demo – helt uforpligtende!

Vores kunder siger følgende om HR Manager…

“Det har været en fordel for os at arbejde i HR Manager, da det var muligt at arbejde decentraliseret med rekrutteringer i kommunen. Vi har mange afdelingsledere, der selv opretter stillinger og behandler ansøgninger uden, at vi skal involveres. Mulighed for at stille målrettet screeningsspørgsmål til kandidaten inden en samtale betyder utroligt meget i forhold til udvælgelsesprocessen. Systemet medvirker til optimering af vores rekrutteringsprocesser, og vi er glade for samarbejdet med HR Manager og det løbende arbejde med udvikling og forbedringer af systemet”

Susan Nielsen, Personalefuldmægtig, Vallensbæk Kommune

“Det har været en fornøjelse at samarbejde med HR Manager; de har et koncept, der bare virker hele vejen. Alt hvad vor forrige leverandør gjorde forkert gør de bare ekstra godt!”

Mette Lolk, HR Business Partner, Caverion A/S

“Ønskedrømmen for alle der arbejder med rekruttering. Enkelt og overskueligt”

Jan Erik Karlsen, Recruiter, Nordea

“Vi implementerede HR Manager Talent Recruiter hos AIBEL i maj 2008 og anvender systemet på alle vores lokationer, både i Norge og andre steder i verden. Vores erfaring er, at systemet er brugervenligt og let at lære for både vore professionelle HR-konsulenter samt for vores ledere. Vi får hurtig feedback og stor støtte, når vi har brug for det. Siden vi begyndte at bruge HR Manager Talent Recruiter, har vi rekrutteret 1.000 nye medarbejdere på verdensplan gennem systemet.”

Hanne Ottesen, HR Manager Rekruttering, AIBEL AS

“Det har været en glidende proces at implementeringen af systemet i vores butikker i fem lande. Ledernes erfaring er, at systemet er brugervenligt, og de arbejder i det uden problemer - selv uden uddannelse. Hurtig og god support vi sætter pris på, at det er en lille virksomhed, som vi kan føle os tætte med. De lytter altid til os. Vores mening er, at der er et stort udviklingspotentiale med HR Manager som vores leverandør.”

Maria Wiik, HR Manager, Glitter International ApS

“Når vi søger nye medarbejdere, bruger vi bl.a. vores emnebank som en del af rekrutteringen.
Vi benytter HR Manager Talent Solutions, fordi de leverer et professionelt og fleksibelt rekrutteringssystem, som lever op til vores forventninger og krav.”

Jakob Dahmlos Madsen, Direktør, Dahmlos Security

“Da vi skulle vælge et rekrutteringsværktøj, var det afgørende for os, at systemet var brugervenligt, for ansøgere såvel som for brugerne. Vores erfaring er, at HR Manager lever op til vores forventninger. Vi har nemt kunnet tilpasse systemet til vores behov og oplever en høj grad af fleksibilitet. Derudover værdsætter vi, at vores erfaringer tages i betragtning, når det kommer til systemets udvikling.”

Christina Lindskog, HR-konsulent, Wiersholm, Mellbye & Bech advokatfirma AS

“Som en rekrutteringsvirksomhed er vores erfaring, at Talent Recruiter er et fremragende værktøj, når der skal følges op på vores kandidater. Det er let at give feedback samt holde styr på, hvordan en rekruttering udvikler sig, fordi systemet organiserer informationer på ét sted. Hvad vi virkelig sætter pris på med HR Manager er det faktum, at de er så fleksible. De lytter virkelig til kunderne og giver feedback og justeringer hurtigt.”

Christelle Haug Dehli, Forsker, AIMS International

“Skønt at have alle kandidater samlet ét sted – og dejligt effektivt!”

Karin Dupont, Rekrutteringskonsulent, DSB

“Moderniseringsstyrelsen har valgt at systemunderstøtte rekrutteringsprocessen i det offentlige med henblik på at øge kvaliteten i rekrutteringsprocessen, lette den administrative opgave og forenkle overholdelse af reglerne på området. Statens eRekruttering leveres af HR Manager og deres rekrutteringsløsning HR Manager Talent Recruiter. Systemet kan beskrives som et fleksibelt standardsystem og er gennem Moderniseringsstyrelsens krav til systemet tilpasset en offentlig kontekst.”

Niels-Christian Aaen Hegelund, Fuldmægtig, Moderniseringsstyrelsen

“En fornøjelse at arbejde i et solidt og professionelt e-rekrutteringssystem. I Humantrust udfører vi vores håndværk med fokus på engagement, respekt og ansvarlighed. HR Manager leverer et dynamisk e-værktøj, der gør, at vi kan koncentrere os om vores kunder og kandidater. ”

Peter Bang Fausting, Headhunter & Partner, Humantrust A/S

“Vi har været med fra HR Managers etablering på det danske marked. HR Manager har vist sig som en lydhør, fleksibel og kompetent samarbejdspartner, som konstant fokuserer på at få optimeret rekrutteringsværktøjet, så det skaber overblik og merværdi i vores daglige rekrutteringsarbejde.”

Helle Meedom, HR Assistent, Kyocera Unimerco

“HR Manager Talent Recruiter har fra første kontakt ydet yderst professionel service. Vi har altid fået god og hurtig service ved vores henvendelser, selv i pressede situationer hvor tidsfristen har været kort. Det er altafgørende for os, at vi har en rekrutteringsløsning, som er brugervenlig og tilgængelig. Vores forventninger til HR Manager var tidsbesparelse, brugertilfredshed, minimal administration/drift for administratoren, hvilket HR Manager lever fuldt op til.”

Marie-Louise Simonsen, HR Konsulent, Copenhagen Business Academy

“En stor tak skal lyde til HR Manager for et solidt e-rekrutteringsprogram med fokus på brugervenlighed. I Strömma Danmark er gæsternes tilfredshed og oplevelser i højsædet, og det er den samme gode service, vi har oplevet, når vi har haft brug for assistance fra HR Manager teamet.”

Lars Edvardsen, Personalekoordinator, Strömma Danmark

“Talent Recruiter fungerer som et godt og nyttigt redskab i forbindelse med rekruttering af mange medarbejdere. Systemet har lettet rekrutteringsprocesserne i Fjord Line Danmark A/S, og vi bruger det samtidig til håndtering af personlighedstest af vores kandidater. Talent Recruiter er på alle måder et godt rekrutteringsværkstøj.”

Lene Byskov Kristiansen, HR Assistent, Fjord Line Danmark A/S

“Vi valgte at skifte over til HR Manager Talent Recuiter, fordi det er brugervenligt, driftssikkert og har et omkostningsniveau, der passer til vort behov. HR Manager yder rigtig god support og er altid hurtig til at reagere på vore henvendelser.”

Jens Ove Rossen, Personalekonsulent, Aabenraa Kommune

“Vi har søgt efter en platform, der kunne understøtte vores strategi og skabe struktur for vores medarbejderdata. Vores nye samlede HR-platform skal først og fremmest fungere som HR-system, men lige så vigtigt er det, at systemerne kan hjælpe os med at imødekomme de nye regler i persondatalovgivningen. Både Talent Recruiter og Talent Manager forekommer brugervenligt og har et flot visuel udtryk.”

Anders Jacobsen, HR ansvarlig, Autohuset Vestergaard

“Samarbejdet med HR Manager sparer både tid og penge for Inspari på bundlinjen. Det er en lettilgængelig og strømlinet rekrutteringsproces, og efter en ganske kort introduktion til systemet er man selvkørende.”

Elisabeth Kolind, HR Business Partner, Inspari

“Hos Amnesty International sidder vi med mange forskellige opgaver, så derfor er et velfungerende rekrutteringssystem yderst vigtigt. Vi kommer fra en anden udbyder, som vi egentlig var glade for, men vi valgte alligevel at skifte over til HR Manager grundet brugervenlighed og fleksibilitet. Det fortryder vi helt klart ikke. Det har været en super implementering, og vi oplever samtidigt en spot-on service, når vi ringer ind til supporten, som betyder, at vi kan fokusere på vores primære opgaver.”

Elisabeth Rasmussen, HR-Chef, Amnesty International