Valg af HR-systemer. Definér mål, formål og behov

Sådan definerer og præsenterer du mål, formål og behov for HR-systemerne over for ledelsen

Det er ingen hemmelighed, at det kan være overvældende at kaste sig over både valg og implementering af et nyt it-system. Det er således også tilfældet for HR-systemer, herunder rekrutteringssystemer, onboardingsystemer og talent management/HR-systemer. Det gælder både for dig, der allerede har et system, men ønsker en ny og bedre løsning, og for dig, der skal til at vælge og implementere et system for første gang. Det er en udfordring, og der er mange overvejelser, der skal gøres og aspekter der skal indtænkes.

Den første udfordring for mange HR-professionelle er at præsentere projektet med klare mål, formål og behov over for ledelsen. For det eller de nye HR-systemer skal skabe værdi, og det skal ledelsen overbevises om.

> Download guiden og bliv klogere på, hvordan du definerer og præsenterer hvilke mål, formål og behov der er for de HR-systemer, du ønsker at præsentere for ledelsen.

UDFYLD FORMULAREN

Har du spørgsmål?
Eller er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at optimere Jeres HR-processer, så kontakt os endelig.

KONTAKT
Lotte Overgaard
Head of Business Development
Elotte.overgaard@talentech.com
T+45 60 16 98 70

Vil du opleve, hvordan Talent Manager kan hjælpe din virksomhed?

Book tid til en demo – helt uforpligtende!